«Άνοιξε» την καρδιά του ο Γιάννης Βούρος: «Δεν ήρθε ποτέ η συγγνώμη από τη μητέρα της κόρης μου – Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε…»

Latest

«Δεν ήρθε ποτέ η συγγνώμη από τη μητέρα της κόρης μου. Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Βούρος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και «άνοιξε» την καρδιά του. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση του μεγάλου του γιου.

Μέσα σε όλα ο ηθοποιός έκανε τον απολογισμό του λέγοντας ότι στις σχέσεις του περισσότερο πλήγωσε παρά πληγώθηκε.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για το μέλλον του Χεζόνια από πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό

«Πλήγωσα περισσότερο από όσο πληγώθηκα. Τα μετράω αυτά κάθε ημέρα. σε οτιδήποτε κάνω σε αυτή τη γ@μωζωή έχει να κάνει με το αν έστειλα σωστά το μήνυμα και έχω αντιληφθεί ότι δεν το έστελνα πάντα σωστά. Το “συγγνώμη” και το “ευχαριστώ” το έχω στο καθημερινό μου λεξιλόγιο».

«Δεν ήρθε ποτέ η συγγνώμη από τη μητέρα της κόρης μου. Τώρα δεν έχει σημασία… Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε; Αυτά σταματάνε να έχουν σημασία όταν η καταλαβαίνεις ότι ο χρόνος σου είναι συμπυκνωμένος και έχεις μια ημερομηνία λήξεως».

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Βούρος είχε σχέση με τη μητέρα της Μαρίας Λουίζας Βούρου, αλλά χώρισαν ενώ εκείνη ήταν έγκυος. Όταν γέννησε, ο ηθοποιός αναγνώρισε το παιδί, αλλά μερικά χρόνια αργότερα, μέσω τεστ DNA, ανακάλυψε πώς δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραμάτισε ο έρωτας μέσα στη ζωή του.

«Οι έρωτες τελειώνουν όσο μεγαλώνεις, μπαίνει και το θέμα της αξιοπρέπειας που έχεις απέναντι προς το άλλο φύλο. Για παράδειγμά, μου αρέσει η Νάνσυ… Βαδίζοντας στο κατώι των 70, τι να διεκδικήσω; Θα μου πει “Έλα ρε παππού τώρα, κάνε πιο κει”. Ο θαυμασμός, η διάθεση του να εκφράσεις τον θαυμασμό σου… Άσε που τώρα με το #Metoo φοβάσαι να το κάνεις, δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει, δεν τον ξέρεις τον άλλον μάνα μου. Μπήκαμε σε μία αποστειρωμένη εποχή. Λες “καλά είμαι, έχω περάσει πολύ καλά, ο έρωτας ήταν ο κινητήριος άξονας για μένα”. Ήταν ναι, έμπαινα στη λογική να κάνω πράγματα για να με θαυμάζεις, να γίνομαι καλύτερος. Τώρα δεν έχει νόημα».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Δεν κρύβουν τον έρωτά τους – Η φωτογραφία του Μπακασέτα με την Ανδριώτη και η καρδούλα στο Instagram

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Το νέο επαγγελματικό του βήμα εκτός τηλεόρασης