Άγριες Μέλισσες spoiler: Το μέλλον Δρόσως και Κωνσταντή και το νέο ξεκίνημα στη ζωή τους

Ο Κωνσταντής μετά την μεγάλη αποκάλυψη που κάνει στο Λάμπρο για την δολοφονία του Γιάννου, του αδελφού του είναι σε κακή κατάσταση. Μπορεί να νιώθει ξαλαφρωμένος που βρήκε τη δύναμη να πει την αλήθεια στον Λάμπρο αλλά από την άλλη ντρέπεται και θέλει να παραδοθεί στην αστυνομία.

Η Δρόσω όταν ακούει από στόμα του αγαπημένου της ότι ήταν παρόν στη δολοφονία του Γιάννου αποφασίζει να χωρίσουν αμέσως. Θα έχει αίσιο τέλος τελικά η πολύπαθη σχέση ανάμεσα στη Δρόσω και τον Κωνσταντή;

 

Ο Λάμπρος όμως θα δείξει πόσο μεγάλη καρδιά έχει και με τη βοήθεια της Ελένης θα τον συγχωρέσει τον Κωνσταντή. Σε αυτό θα συμβάλουν με τον τρόπο τους και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα.

Όλοι τους πια είναι μια οικογένεια και δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να σβήσει ο έρωτας του Κωνσταντή και της Δρόσως εξαιτίας το λαθών του Δούκα και της Μυρσίνης.

Κωνσταντής και Δρόσω παντρεύονται τελικά καθώς αποφασίζουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους αφήνοντας πίσω το παρελθόν τους. Έτσι οι τίτλοι τέλους των Άγριων Μελισσών θα βρει το ζευγάρι μας ενωμένο.

ιωαννα τουνη

Με “άλλη” μύτη και παραπάνω κιλά: Η φωτογραφία που η Ιωάννα Τούνη θέλει να κάψει

Σασμός Spoiler: Ήρθε η ώρα για τη σύλληψη του Μαθιού,που είναι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του Άγγελου