Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος έμαθε την αλήθεια Τελικά;

Όλοι περιμέναμε πως η Ασημίνα, ο Νικηφόρος και η Δρόσω θα μιλήσουν στον μικρό για την πραγματική του μητέρα. Ο έφηβος, όμως, Σέργιος έμεινε πλάι στην Ασημίνα και στον Νικηφόρο, μεγαλώνοντας με αγάπη, χωρίς να γνωρίζει. Πολλοί αναρωτήθηκαν εάν ο μικρός Σέργιος έμαθε τελικά την αλήθεια για την πραγματική του μητέρα, στις Άγριες Μέλισσες. Πράγματι, ενώ όλα ήρθαν στο φως και ο καθένας πήρε αυτό που του άξιζε στο τέλος, ο μικρός μας πρωταγωνιστής δεν έμαθε την αλήθεια.

 

Η αλήθεια είναι πως στο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη, ο μικρός Σέργιος γνωρίζει την σκληρή αυτή πραγματικότητα. Στην τελευταία σελίδα, εξιστορεί τα γεγονότα στην αγαπημένη του σύντροφο.

Δείχνει πως γνωρίζει πως η μητέρα του είναι η Δρόσω και πως το έχει αποδεχτεί. Έτσι, οι τηλεθεατές μπορούν να υποθέσουν πως ο Σέργιος μαθαίνει την αλήθεια, όταν φτάνει στην ηλικία των 18.

Έχοντας μεγαλώσει με τόση αγάπη και στοργή, μπορεί να καταλάβει όσα έγιναν, χωρίς να ξεσπάσει. Άλλωστε, η μητέρα του θα είναι για πάντα η Ασημίνα, χωρίς να αλλάζει κάτι στον τρόπο που την βλέπει.

Ούτε στα MAD: Παραλίγο ξύλο στον τελικό του Survivor με δύο παίκτες … πιάστηκαν στα χέρια – video

Σεξ στο αυτοκίνητο: Πέντε στάσεις για… να οδηγηθείτε στην απόλυτη ηδονή (ΦΩΤΟ)