Άγριες Μέλισσες spoiler: Στη φυλακή Ακύλας και Μελέτης …

Όλα δείχνουν πως δε θα καταφέρουν να ξεγλιστρήσουν για τις δολοφονίες του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του.

Άγριες Μέλισσες

Στη φυλακή θα βρεθούν ο Ακύλας και ο Μελέτης, στα επόμενα επεισόδια. Όλα δείχνουν πως δε θα καταφέρουν να ξεγλιστρήσουν για τις δολοφονίες του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του. Ο Θανασάκης λυγίζει και ομολογεί την πικρή αλήθεια. Σύντομα οι αρχές αντιλαμβάνονται πως δεν είναι λογικό ένας νεαρός να σκότωσε εν ψυχρώ και μόνος του τόσα άτομα.

Οι έρευνες συνεχίζονται όσο ο Θανάσης Τόλλιας βρίσκεται μέσα στη φυλακή, μέχρι το τηλέφωνο του Ακύλα Μεγαρίτη να χτυπήσει.

 

Οι Άβαντες βρίσκονται στο επίκεντρο. Οι δύο αρχηγοί της οργάνωσης, ο Ακύλας και ο Μελέτης, οδηγούνται στη φυλακή, έως ότου να αποδειχθεί πως είναι αθώοι. Κάτι που, φυσικά, δε θα αποδειχθεί εύκολα.

Κι ενώ όλοι νόμιζαν πως έχουν γλιτώσει από τη σύλληψη και πως ο Θανασάκης πήρε την ευθύνη, η ανατροπή ήρθε για να τους ισοπεδώσει. Ο Ακύλας ωρύεται μέσα στο κελί, δε μπορεί να πιστέψει αυτό που του συμβαίνει.

Ζητάει τη βοήθεια του Ντούνια, την ίδια στιγμή που ο Μελέτης ικετεύει τον Δούκα. Δυστυχώς για εκείνους, κανείς δε θα ανταποκριθεί στις εκκλήσεις τους. Ο Ακύλας και ο Μελέτης παραμένουν στο ίδιο κελί, μόνοι, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον για το κακό που τους συνέβη.

Ο Ακύλας δε θα αργήσει να χάσει ξανά το μυαλό του και να προβεί σε απαράδεκτες ενέργειες που θα βλάψουν το Διαφάνι. Η χαρά των πρωταγωνιστών για την φυλάκιση του Μεγαρίτη, δε θα κρατήσει για πολύ.

Πόπη Τσαπανίδου: Το δερμάτινο μίνι της πόπη…. Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί (ΦΩΤΟ)

Μαρία Περδικέα: Η πιο καυτή Ελληνίδα δημοσιογράφος στη φωτογράφιση που άφησε εποχή