Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μελέτης μαθαίνει τα πάντα σε μια σκληρή συνέχεια

Η ζωή του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες ανατράπηκε από τη μία στιγμή στην άλλη όταν ανακάλυψε ότι είναι γιος της Ανέτ και του Σωκράτη Θέμελη. Ο θάνατος του πατέρα του ήρθε για να τον συγκλονίσει και να τον γεμίσει με θλίψη και πολλά ερωτηματικά. Τι ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι για τα επόμενα επεισόδια της σειράς;
Στα επεισόδια που θα δούμε μετά το Πάσχα, ο Μελέτης θα καταφέρει να φτάσει στην αλήθεια. Μαθαίνει πως ο Δούκας είναι ο δολοφόνος του πατέρα του και σοκάρεται. Από τη μία θέλει να το κάνει να πληρώσει, από την άλλη ξέρει πως ο Δούκας δεν θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο αν δεν είχε λόγο.

Ο Μελέτης ανακαλύπτει πως ο Θέμελης βίασε την Ανέτ και έτσι έμεινε έγκυος εκείνη. Ο νεαρός χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, στις Άγριες Μέλισσες. Δεν ξέρει τι να κάνει και από πού να πιαστεί, ποιον να δικαιολογήσει και ποιον να κατηγορήσει. Ακόμη μια φορά ο κόσμος του γκρεμίζεται. Υποφέρει που σκέφτεται τι πέρασε η Ανέτ στα χέρια του Θέμελη, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να διαχειριστεί πως ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα του.

Στη συνέχεια, στις Άγριες Μέλισσες, η Ανέτ θα προσπαθήσει να μείνει δίπλα του και να τον στηρίξει, αλλά ο Μελέτης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο για εκείνον, καθώς νιώθει και πάλι απογοήτευση και προδομένος, ενώ βράζει από θυμό.

Όσο πλησιάζουμε προς την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου της σειράς, πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι μεγάλες ανατροπές που θα δούμε στις ιστορίες, όπως και η ολοκλήρωση πολλών εξ αυτών με την ταυτόχρονη αποχώρηση κάποιων από τους πρωταγωνιστές που βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες όλο αυτό το διάστημα.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 22:00 στις «Άγριες Μέλισσες» στον Ant1;

Ο Δούκας, μετά την αποκάλυψη του Μιλτιάδη, προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε. Τα μέλη του Συνεταιρισμού συγκρούονται για τα καλά με τον Νικηφόρο και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί για να τον γλιτώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει, παρά τον φόβο του Νικηφόρου. Ο Νικηφόρος νιώθει να απειλείται από όλους και παρά τη δικαστική απόφαση δεν αφήνει τον Σέργιο να επισκεφτεί τη μητέρα του.

 

Η Ασημίνα, όμως, αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών. Ο Γραμματικός προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που η Πηνελόπης αποφάσισε να χωρίσουν, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να γυρίσει στο σπίτι της.

 

Ο Κωνσταντής φοβάται για τη Δρόσω, αλλά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει όσα έμαθε για εκείνη, ενώ ο Προκόπης ζητά από τη Λέτα να γίνει γυναίκα του και να τον ακολουθήσει στο Διαφάνι. Η μέρα του γάμου για τον Προύσαλη και τη Ρίζω φτάνει και όλο το χωριό βρίσκεται δίπλα τους. Όλοι εκτός από τον Δούκα που, για άλλη μια φορά, περνά τα όρια του νόμου…

Survivor: Η Μαριάνθη Κάσδαγλη εισέβαλε στο «Καλό μεσημεράκι» … άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς

Άκης Πετρετζίκης βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σχέσεις