Άγριες Μέλισσες Spoiler 17/04: Ανατροπή; Θα κλειστεί η Σοφούλα στο μοναστήρι;

Χamos

Τι θα δούμε στην αγαπημένη μας καθημερινή σειρά του ANT1 TV ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler.

Ποιος θα πληρώσει τις αμαρτίες του παρελθόντος; Πόσα πρόσωπα έχει η αλήθεια; Μπορεί να φέρει την πραγματική τιμωρία; Και είναι αρκετή για να επουλώσει τις πληγές που έχουν ανοίξει;

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν με επιτυχία για δεύτερη χρονιά και οι ανατροπές που αναμένονται στη συνέχεια είναι πολλές και αφορούν όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου. Κανένας δεν θα μείνει ανεπηρέαστος από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 είναι καταιγιστικές.

Θα κλειστεί η Σοφούλα στο μοναστήρι;
Τα βάσανα για την οικογένεια Τόλια δεν λένε να σταματήσουν τελικά.

Η Σοφούλα μετά την μεγάλη περιπέτεια της με τον Βόσκαρη πιστεύει ότι η μόνη λύση που έχει μπροστά της είναι να πάει στο μοναστήρι.

Θα πέσουν πάνω της όλοι, Τόλιας, Παγώνα, ακόμα και ο Άγγελος για να της αλλάξουν την απόφαση της.

Τα όσα έγιναν, η ντροπή που αισθάνεται και η κλειστεί κοινωνία του χωριού την κάνουν να θέλει να φύγει από όλα αυτά και να προσπαθήσει να ξαναβρεί τον εαυτό της.

Τελικά κανείς δεν θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη και ο δρόμος για το μοναστήρι έχει ξεκινήσει.

Θα το αποδεχτούν οι γονείς και οι άνθρωποί που την αγαπούν και θα την δουν να παρατάει για πάντα πίσω της το χωριό και να κλείνεται στην ηρεμία που βγάζει η ζωή στο μοναστήρι. Γιατί τελικά ήταν ο μοναδικός δρόμος για να ξανασταθεί στα πόδια της.

Χamos

Grand Prix: Χωρίς θεατές το ισπανικό GP της Formula1 λόγω covid-19

Χamos

Showbiz: Όταν ο Χάρι Πότερ πήγε …MasterChef