Άγριες Μέλισσες spoiler: Σε ΣΟΚ η Μυρσίνη! Κι άλλο εγγόνι παιδί βιασμού

Ο Δούκας και η Μυρσίνη έχουν κι άλλο εγγόνι. Η Αγορίτσα λυγίζει και αποφασίζει να μιλήσει για ένα φρικτό γεγονός που έγινε στο παρελθόν κι έμεινε για πάντα θαμμένο. Μία σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται για να φέρει την απόλυτη ανατροπή. Μια ζωή η Μυρσίνη ούρλιαζε πως ο γιος της έφυγε άδικα.

Όσο κι αν οι αδελφές Σταμίρη εξηγούσαν πως ο Σέργιος Σεβαστός ήταν ένας βιαστής, η Μυρσίνη έκλεινε τα αυτιά της. Ακόμη και ο Δούκας έχει αποδεχθεί την σκληρή αυτή αλήθεια.

Αποφασισμένη να τους βάλει στη θέση τους, η Αγορίτσα αποκαλύπτει στην κυρά της πως πράγματι, ο Σέργιος είχε βιάσει κι άλλη μία κοπέλα, από το διπλανό χωριό! Μάλιστα, εκείνη είχε μείνει έγκυος και ο Σέργιος κατάφερε να της κλείσει το στόμα με τον χειρότερο τρόπο:

Απειλώντας τη πως θα αμαυρώσει την τιμή της. Ο Δούκας και η Μυρσίνη πέφτουν από τα σύννεφα, με το εγγόνι αυτό να αποτελεί ισχυρή απόδειξη πως ο γιος τους δεν ήταν το καλό παιδί που πέθανε άδικα. Ειδικά η Μυρσίνη, σταδιακά, αρχίζει να χάνει το μυαλό της. Θύμα ή θύτης ο γιος της;

Η ίδια προσπαθεί να προσεγγίσει το εγγόνι της, να το κρατήσει στην αγκαλιά της. Το παιδί αυτό μεγαλώνει καλά, μακριά από την πικρή αλήθεια. Η Αγορίτσα, όμως, της απαγορεύει να κάνει το λάθος να ταράξει την οικογένεια.

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ ανακαλύπτει τον δότη του νεφρού!

Δέσποινα Βανδή: Φεύγει από το σπίτι της η κόρη της Μελίνα