Άγριες Μέλισσες spoiler 12/4: Οι Σεβαστοί ενώνονται σαν μια γροθιά – Για πόσο όμως;

Στις Άγριες Μέλισσες οι εξελίξεις είναι πιο ανατρεπτικές από ποτέ. Στο χθεσινοβραδινό μυστικό ο Κωνσταντής μαθαίνει από τον Νικηφόρο ότι και οι τρεις αδερφές Σταμίρη σκότωσαν τον αδερφό τους τον Σέργιο
. Συντετριμμένος από όσα μαθαίνει προσπαθεί να το διαχειριστεί, ενώ ο Νικηφόρος, έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο τον Συνεταιρισμό.

Πώς θα το πάρει ο Μιλτιάδης μετά το τελεσίγραφο που έδωσε στον ανιψιό του; Όμως, το σπίτι των Σεβαστών έχει να διαχειριστεί μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που θα τους ενώσει για λίγο σαν μία γροθιά. Ο Γραμματικός συνδέει τον Μελέτη με τους Άβαντες, τους οποίους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως η βοήθειά του είναι χρήσιμη για να φτάσει στον δολοφόνο του Θέμελη.

Ο Προκόπης συγκρούεται με τον ξάδελφό του καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα. Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δεν μπορεί να ζει άλλο εκεί, ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για τον γάμο.

Ελένη Μενεγάκη: Το παρασκήνιο ενός συμβολαίου – Σε ποια ζώνη του Mega θα μπει

ΠΑΡΑΚΜΗ: Μηνύσεις θα καταθέσει ο δικηγόρος των Παππά και Τριαντάφυλλου για το Survivor