Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σπρώχνει και βρίζει την Ανέτ

Χamos

Ο Μελέτης και η Ανέτ θα έρθουν στην απόλυτη σύγκρουση, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες.

Ο Μελέτης θα έρθει σε επαφή με τον άνθρωπο που πούλησε το υδροκυάνιο στον Δούκα και όλα θα αλλάξουν. Θα μάθει την αλήθεια για την φρικτή δολοφονία του πατέρα του, αλλά και για το βρώμικο παρελθόν του με την Ανέτ. Όλα μέσα του θα αλλάξουν, μέσα σε μια στιγμή.

Ο Δούκας θα βρεθεί κοντά στον θάνατο, μέσα από αυτές τις αποκαλύψεις. Ο Μελέτης θα τον σημαδέψει με το όπλο του, χωρίς να δείχνει έλεος. Γρήγορα, όμως, θα αναγνωρίσει το λάθος του και θα υποχωρήσει. Ο Δούκας, το μόνο που ήθελε ήταν να προστατεύσει την αδερφή του. Έτσι, θείος και ανιψιός θα έρθουν ξανά κοντά, με την Ανέτ να βρίσκεται στο επίκεντρο της οργής του Μελέτη.

Οργή και δάκρυα
Ο Μελέτης δε μπορεί να δεχτεί πως η Ανέτ του είπε τόσα ψέματα, στις Άγριες Μέλισσες. Αν ήξερε εξ αρχής την αλήθεια για τον πατέρα του, δε θα επιχειρούσε να τον γνωρίζει. Το κυριότερο; Δε θα είχε μέσα του την ελπίδα πως θα γίνουν οικογένεια. Αυτό τον ισοπεδώνει, με αποτέλεσμα να ξεσπάει. Όταν η Ανέτ θα τρέξει να τον συναντήσει, ο Μελέτης θα δώσει την χαριστική του βολή.

Θα φωνάξει στην Ανέτ να φύγει από κοντά του, βρίζοντάς τη. Σύμφωνα με το TiVi, δε θα διστάσει να την αποκαλέσει “σκύλα” ενώ θα ευχηθεί να μη τον είχε γεννήσει ποτέ! Η Ανέτ, ακούγοντας αυτά τα φρικτά λόγια, καταρρέει. Νιώθει πως όσα προσπαθούσε επί χρόνια να χτίσει με τον γιο της, γκρεμίστηκαν σε μια στιγμή.

Έτσι, Μελέτης και Ανέτ βρίσκονται σε σύγκρουση, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Μελέτης συνεχίζει να είναι οργισμένος, μέχρι που ένα γεγονός θα τον κάνει να αναθεωρήσει. Η Ανέτ χάνει τις αισθήσεις της, με την υγεία της να επιβαρύνεται σημαντικά.

Χamos

Showbiz: Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη χώρισαν μετά από 14 χρόνια σχέσης

Χamos

Τουρκία: Κυκλώματα παράνομων γκρίζων διαβατηρίων