Άγριες Μέλισσες spoiler: Σε τεράστιο κίνδυνο τη ζωή του Νικηφόρου – Τι έχει συμβεί;

Το ταξίδι του στην Αθήνα, εκτός από το γεγονός πως θα φουντώσει τον έρωτά του με την Ασημίνα, θα τον φέρει και αντιμέτωπο με την σκληρή πραγματικότητα. Το ζευγάρι της σειράς ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει στην πρωτεύουσα, για να συλλέξει χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τον Ξανθό.

 

Ο Νικηφόρος παίζει με τον θάνατο, στις Άγριες Μέλισσες. Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν σε σκοτεινά μονοπάτια, με αποτέλεσμα να θέτει σε τεράστιο κίνδυνο τη ζωή του, στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Ο Νικηφόρος θα καταφέρει να ανακαλύψει τα πάντα για την υπόθεση του Ξανθού, προσεγγίζοντας, μάλιστα, τον αδελφό του, τον Θεόδωρο Ξανθό. Ο Νικηφόρος θα του ζητήσει να συμμαχήσουν ενάντια στον αδελφό του.

Η Ασημίνα τρέμει στην ιδέα πως ο Νικηφόρος φλερτάρει με τον θάνατο, στις Άγριες Μέλισσες, την ίδια στιγμή που ο Δούκας και η Μυρσίνη αναρωτιούνται γιατί ο γιος τους τάχθηκε στο πλευρό του εχθρού τους.

Το σχέδιό του να παγιδεύσει τον Ακύλα πηγαίνει καλά, όμως καθημερινά ρισκάρει τη ζωή του. Ο Νικηφόρος θα ζητήσει από τον Ξανθό να συμμαχήσουν κατά του Ακύλα, με αποτέλεσμα σύντομα ο Ακύλας να σχεδιάζει τη δική του εκδίκηση, απέναντι στον Σεβαστό…

Η Γη Της Ελιάς spoiler: O Aνέστης ζητάει χρήματα από τον Δημήτρη για να κρατήσει το στόμα του κλειστό!

Σασμός spoiler: Η Στέλλα κοντά στο να ανακαλύψει ποιος είναι ο γιός του Καραπάνου!