Η Γη Της Ελιάς spoiler: O Aνέστης ζητάει χρήματα από τον Δημήτρη για να κρατήσει το στόμα του κλειστό!

Ο Δημήτρης συνεχίζει τις δουλειές του με τον Κωνσταντίνο προσπαθώντας παράλληλα να του εκμαιεύσει ανεπιτυχώς μυστικά γύρω από τις δουλειές του. Ο Κωνσταντίνος τον βάζει στη θέση του για πολλοστή φορά τονίζοντας του να μην ανακατεύεται με πράγματα που δεν τον αφορούν.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης φαίνεται να έχει προβλήματα με τον πρώην συνεργάτη του τον Ανέστη που βρίσκεται στη φυλακή. Οι ανέσεις που θέλει να έχει ο Ανέστης στη φυλακή έχουνε κόστος. Ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει οικονομικά είναι ο Δημήτρης και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία ζητώντας του κάθε τόσο χρήματα

Ο δολοπλόκος Δημήτρης και οι παράνομες δραστηριότητες του θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Ο Δημήτρης επισκέπτεται στη φυλακή τον Ανέστη για να τον δει από κοντά και να συζητήσουν, στην γη της ελιάς. Ο Ανέστης του ξεκαθαρίζει ότι ο μόνος τρόπος για να κρατήσει το στόμα του κλειστό είναι να του δίνει χρήματα όποτε του ζητά.

Ο Δημήτρης του λέει να μην ανησυχεί αλλά από μέσα του γίνεται έξαλλος με το θράσος του πρώην συνεργάτη του. Παράλληλα αρχίζει να σκέφτεται πως θα γλιτώσει από τον Ανέστη και τους εκβιασμούς του.

Γιώργος Μαυρίδης: Παντρεύεται την Κρίστη Καθάργια στη Θεσσαλονίκη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Σε τεράστιο κίνδυνο τη ζωή του Νικηφόρου – Τι έχει συμβεί;