Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Ο πρώην της Ελένης επιστρέφει στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Ο πρώην της Ελένης επιστρέφει στο Διαφάνι

Κι όμως, ένα τρίτο πρόσωπο θα μπει ανάμεσα στο αγαπημένο μας ζευγάρι. Ο τρίτος κύκλος έρχεται γεμάτος ανατροπές. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη σειρά, αλλά και πρόσωπα του παρελθόντος που μπορεί εμείς να μην έχουμε δει, όμως υπήρχαν. Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης εισβάλλει στις Άγριες Μέλισσες, φέρνοντας μαζί του πολλές ανατροπές.

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Ο πρώην της Ελένης επιστρέφει στο Διαφάνι

Ο χαρακτήρας αυτός αναφέρεται στο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη “Άγριες Μέλισσες: Το Πρώτο Πέταγμα” και είναι ένας από τους πιο καλούς και αγνούς χαρακτήρες που προσέγγισαν την Ελένη Σταμίρη, μετά τον θάνατο της μητέρας της. Ποιος θα είναι ο ρόλος του στον τρίτο κύκλο;

Το σεναριογραφικό δίδυμο που μας έκοψε την ανάσα, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα, μιλώντας για όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια. Ο πρώην της Ελένης είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα μπουν στις Άγριες Μέλισσες, διχάζοντας αρκετά το ζευγάρι. Με βάση το βιβλίο, ο Ζάχος Λυκόγιαννης είναι στρατιωτικός.

Γνωρίζονταν με την Ελένη από παιδιά και έκαναν καλή παρέα. Μάλιστα, η μητέρα του είχε στηρίξει πολύ τις αδελφές Σταμίρη, μετά τον θάνατο της μητέρας τους. Όταν ο Λάμπρος έφυγε για να σπουδάσει, ο Ζάχος και η Ελένη ήρθαν πολύ κοντά, με εκείνον να της αποκαλύπτει τα συναισθήματά του. Ήταν ένα βήμα πριν από τους αρραβώνες, μέχρι που πήρε μετάθεση για μακριά.

Η ηρωίδα μας δε θέλησε να αφήσει το Διαφάνι κι έτσι χώρισαν.

Ο πρώην της Ελένης επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες, με έναν σημαντικό ρόλο. Το καθεστώς της δικτατορίας, αλλά και μία μεγάλη χάρη που χρωστούσε από παλιά στο ζευγάρι, θα τον βάλει ξανά στις ζωές τους.

synantisi-k.-mitsotaki-me-tin-vasilissa-tis-ispanias-sofia-(vinteo)

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με την Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία

Άμεσα σε ισχύ ο νέος κανονισμός για το χέρι

Άμεσα σε ισχύ ο νέος κανονισμός για το χέρι