Άγριες Μέλισσες: Οι έρωτες που θα μας καθηλώσουν στον τρίτο κύκλο

… από τον Οκτώβριο εξορίες και φυλακίσεις στις Άγριες Μέλισσες!

oi-erotes-pou-tha-mas-kathilosoun-ston-trito-kyklo

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Μπορεί η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη να μας κρατά καθηλωμένους στις οθόνες μας και να ξετυλίγει δολοφονίες, αυτοκτονίες, βασανιστήρια και από τον Οκτώβριο εξορίες και φυλακίσεις στις Άγριες Μέλισσες όμως το αλατοπίπερο στις ιστορίες δεν παύει να είναι ο έρωτας. Ήδη λοιπόν κουβεντιάζουν οι στενοί συνεργάτες της στη συγγραφή του σεναρίου τις τύχες των πιο δημοφιλών ζευγαριών του σίριαλ.

Οι έρωτες που θα μας καθηλώσουν στον τρίτο κύκλο

Ποιοι έρωτες θα σβήσουν και ποιοι θα γεννηθούν στις Άγριες Μέλισσες; Ο Λάμπρος και η Ελένη στο τελευταίο επεισόδιο αγκαλιάστηκαν και κοίταξαν με αισιοδοξία ο ένας τον άλλον. Πού να ήξεραν ότι στο χωριό καταφθάνει ο Ακύλας και πού θα φτάσει η οργή του… Σύμφωνα με την “Espresso” το ζευγάρι θα εξοριστεί στη Λέρο για τα φρονήματα του ή μήπως ένας παλιός αρραβωνιαστικός της Ελένης θα φέρει τα πάνω κάτω; Τι ρόλο θα παίξει στη ζωή της; Ο γιος μιας γυναίκας, η οποία στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά το θάνατο της μητέρας της και μπήκε στη ζωή της, όταν ο Λάμπρος είχε ρίξει μαύρη πέτρα, θα επιστρέψει στο Διαφάνι και κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει.

Το πιο όμορφο ζευγάρι στο Διαφάνι, ο Κωνσταντής και η Δρόσω, είναι ένα από τα ζευγάρια της σειράς Άγριες Μέλισσες που θα πουν το οριστικό αντίο, μετά τις τόσες πίκρες αλήθειες και τόσα εγκλήματα. Ο ερωτικός πόνος μέσα τους όμως παραμένει για να τους θυμίζει πως αυτό που είχαν δεν θα σβήσει ποτέ. Η Δρόσω θα κάνει δεσμό με κάποιον άλλον, αλλά κανείς δεν θα είναι σαν τον Κωνσταντή και η φλόγα της για εκείνον δεν θα σβήσει.

Από την άλλη η Πηνελόπη, που έχει φύγει από το Διαφάνι για να φτιάξει τη ζωή της στο Παρίσι, θα συνειδητοποιήσει πως ο Μελέτης ήταν το μεγάλο λάθος της και από τη δική της υπαιτιότητα έχασε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Μελέτης από την άλλη πλευρά, θα την ξεχάσει και θα ενταχθεί στη νέα ομάδα των Αβάντων που θα αναβιώσει ο Ακύλας.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπορούν να μείνουν χώρια. Το ζευγάρι των Άγριων Μελισσών θα προσπαθήσει ξανά για χάρη του παιδιού του, φαινομενικά, αλλά ο έρωτας τους δεν έσβησε ποτέ. Μόνο ο ένας δίπλα στον άλλον νιώθε ολοκληρωμένος. Η Ουρανία και ο Κυριάκος θα περάσουν τεράστια κρίση, αφού δεν έχουν την ίδια άποψη και την ίδια κουλτούρα για τη ζωή. Και ο Σαραντόπουλος δεν έχει πει ακόμα την τελευταίου λέξη.

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα τα αλλάξει όλα και θα οδηγήσει το κοινό σε νέες τοποθεσίες, καινούργια σκηνικά, αλλά και σπίτια που δεν έχουμε ξαναδεί. Για πρώτη φορά θα δούμε αυτό το αγαπημένο εξοχικό των Σεβαστών στη Λάρισα, το οποίο η οικογένεια ανέφερε πολλές φορές στη σειρά.

Σύμφωνα με το σενάριο ο Δούκας και η Μυρσίνη ζουν εκεί τα τελευταία χρόνια.

Survivor spoiler αποχώρηση 09/06: Γυναικεία υπόθεση με ανατροπή

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στηρίζει τον Αντ. Γκουτέρες για μια δεύτερη θητεία

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στηρίζει τον Αντ. Γκουτέρες για μια δεύτερη θητεία