Acun Medya: Σε μπελάδες φαίνεται ότι μπαίνει η Acun Medya και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, παίκτης ζητά 100χιλιάδες για ηθική βλάβη!

Πολλά τα λεφτά που μπορεί να κληθεί να πληρώσει η Acun Medya.

Σε μπελάδες φαίνεται ότι μπαίνει η Acun Medya και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μετά από αγωγή που κατέθεσε πρώην παίκτης ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, αυτός δεν είναι άλλος από τον Σωτήρη Βασιλείου που είχε συμμετοχή στο Top Chef που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ!

Ο πρώην παίκτης λοιπόν αποφάσιε να κάνει αγωγή για ηθική και επαγγελματική βλάβη και ζητάει 100 χιλιάδες ευρώ από τον γνωστό παραγωγό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Espresso, ο Σωτήρης Βασιλείου αναφέρει ότι το μοντάζ ήταν άκρως παραπλανητικό και υπήρχε παραποίηση στα όσα βγήκαν στον αέρα.

Καταγγέλλει ότι κλήθηκε να δημιουργήσει ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο. Στο πρώτο έβαλε μισό κουταλάκι ζάχαρη, ενώ στη γλυκιά η κάμερα τον κατέγραψε η κάμερα να ρίχνει τη ζάχαρη από το κουταλάκι, υπολογίζοντας με το μάτι.

Έτσι αναφέρει ότι «προβάλλεται μονταρισμένο πλάνο από τη γλυκιά παρασκευή μου, όπου κρατάω ένα σακουλάκι με τη ζάχαρη και αδειάζω σχετικά μεγάλη ποσότητα, ήτοι 600 γραμμάρια, μέσα στην κρέμα του γλυκού και όχι του αλμυρού πιάτου για το οποίο κρινόμουν -κάτι που δεν είναι διακριτό από τον μέσο τηλεθεατή.

Ο οποίος θεωρεί ότι βάζω τόσο μεγάλη ποσότητα ζάχαρης στη σάλτσα της αλμυρής παρασκευής, σφάλμα που δεν κάνει ούτε κάποιος εντελώς αδαής προς τη μαγειρική».

Μένει να δούμε τι εξέλιξη θα έχουμε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης σώζει τη Ζώη του Καραπάνου και όλα αρχίζουν

Spoilers

e-ΕΦΚΑ. Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες από 04-02-2022