Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο Ατζούν ζητά να αναλάβει εκτός από τα ριάλιτι,όλο το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού;

Aπόλυτη κυριαρχία φαίνεται πως έχει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στον ΣΚΑΪ, καθώς μετά την επιτυχημένη πορεία του Survivor, ο σταθμός του Φαλήρου θα του παραδώσει τα «κλειδιά» του ψυχαγωγικού προγράμματος.

Το ριάλιτι επιβίωσης λοιπόν, παρότι έχει χαμηλότερα νούμερα από πέρυσι, κατάφερε να… αναστήσει την βραδινή ζώνη του καναλιού στην τηλεθέαση.

Έτσι, ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζεται να κάνει την κίνηση-ματ, κατατέθοντας πρόταση να αναλάβει η AcunMedya την παραγωγή του συνόλου του μη ενημερωτικού προγράμματος.

Με άλλα λόγια, προτείνει προτείνει στον ΣΚΑΪ να περάσει όλη την ψυχαγωγία σε outsourcing, αφήνοντας στο κανάλι την ευθύνη της εσωτερικής παραγωγής μόνο για τις ειδήσεις και τα ενημερωτικά μαγκαζίνο της πρωινής ζώνης.

Ουσιαστικά μιλάμε για όλο το πρόγραμμα από τις 11:30 και μετά.

Η διοίκηση του σταθμού φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά την πρόταση του Ατζούν, καθώς εκτιμά ότι με τον τρόπο αυτό μπορεί να επιτύχει οικονομία κλίμακος. Οι τελικές αποφάσεις, που όπως φαίνεται θα οδηγήσουν σε οριστικοποίηση του deal, αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες.

Αν τελικά αυτό συμβεί, η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Ναταλί Κακκαβά, αλλά και η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, θα περάσουν στην παραγωγή της AcunMedya.

Επίσης, ισχυρό «παρών» θα δώσει και στη μυθοπλασία, καθώς εκτός από το «Κόκκινο δωμάτιο», προτείνεται και δεύτερη σειρά με πρωτότυπο σενάριο.

Παράλληλα, το all-star Survivor φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών ενόψει της νέας σεζόν, ενώ έχει καταθέσει προτάσεις για άλλα δύο ριάλιτι για το πρώτο μισό  της σεζόν.

Survivor spoiler 06/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Άρης Τσάπης: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Θανάση απ’ το Ευτυχισμένοι μαζί που δεν αναγνωρίζεται σήμερα