Yπόθεση Πάτρας: Το βίντεο από τα χαρούμενα γενέθλια της Τζωρτζίνας προκαλεί ανατριχίλα

Δίνει την εντύπωση μίας φυσιολογικής, ευτυχισμένης οικογένειας…

Ένα βίντεο από τα γενέθλια της Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Πρωινό», την Τετάρτη 6/4.

Σε αυτό, βλέπουμε την Τζωρτζίνα να περνά ξένοιαστες, ευτυχισμένες στιγμές με τους φίλους της, αλλά και τους γονείς της, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη, σε κάποιον παιδότοπο. Δίπλα της βρίσκεται η αδερφούλα της, Μαλένα, η οποία επίσης δεν ζει. Όλοι της τραγουδούν το κλασικό τραγουδάκι γενεθλίων και όταν εκείνη σβήνει τα κεράκια της τούρτας της, τής χτυπούν παλαμάκια, ενώ ο πατέρας και η μητέρα της την φιλούν.

«Τώρα θα δούμε κάτι που θα ανατριχιάσουμε όλοι» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, προλογίζοντας το βίντεο.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη δεν έκρυψαν τα δάκρυά τους από την ανατριχίλα που τους προκάλεσε το υλικό.

Στην παρέα μπήκε και ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος, επίσης, «λύγισε» στον αέρα του της εκπομπής.

Μα ποιος φυσιολογικός άνθρωπος, που γνωρίζει την υπόθεση –«θρίλερ», θα δει το εν λόγω βίντεο και δεν θα ανατριχιάσει, δεν θα αισθανθεί έναν κόμπο στο στήθος και ντροπή από την κτηνωδία που μπορεί να κρύβει καλά ένας συνάνθρωπός του και κυρίως μία μαμά, καθώς –όπως δείχνουν οι ιατροδικαστικές και αστυνομικές έρευνες– εκείνη αφαίρεσε τη ζωή της κόρης της, δίνοντάς της κεταμίνη.

Άκης Πετρετζίκης: Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο σεφ! Έγκυος σε αγοράκι ή κοριτσάκι είναι η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ;

Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: «Με παρατάει, ενώ κατηγορούμαι άδικα»