Σασμός spoiler: Ο Αστέρης σώζει τη Ζώη του Καραπάνου και όλα αρχίζουν

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ενδιαφέρουσες καθώς ο Αστέρης σώζει τη Ζώη του Καραπάνου και όλα αρχίζουν.

 

Μπορεί ο Καραπάνος να είναι ένας άνθρωπος σκληρός, έχει όμως πολλά κοινά με τον Αστέρη. Ο Αστέρης και ο Βλάσης γνωρίζονται κάτω από δύσκολες και περίεργες συνθήκες. Ο Βλάσης βλέπει το νεαρό συγκρατούμενό του να μη τρώει, να μην κοιμάται, να μη μιλάει. Αμέσως, του κινεί το ενδιαφέρον και τον πλησιάζει.

Σύντομα, ο Αστέρης θα καταφέρει να ανοιχτεί, θα μιλήσει για όσα τον απασχολούν, θα ξεσπάσει στα χέρια του Βλάση. Εκείνος θα σταθεί δίπλα του, κάνοντας τα πάντα για να τον βοηθήσει. Ο Αστέρης βρίσκει μία προσωρινή σανίδα σωτηρίας στη φυλακή και όλα αλλάζουν…

Ο Αστέρης περνά την πρώτη νύχτα στη φυλακή εκεί έχει μία πρώτη επαφή με κάποιον περίεργο συγκρατούμενό. Στην καινούργια του καθημερινότητα ένας νέος κίνδυνος θα κάνει την εμφάνιση του από τον οποίο δεν θα μπορέσει να ξεφύγει εύκολα.

Καθώς οι μέρες περνούν, ο Αστέρης συνειδητοποιεί πόσο δύσκολη και σκληρή είναι πλέον η καθημερινότητα του. Οι κοντινοί του άνθρωποι, τον συμβουλεύουν να μείνει μακριά από την αδίστακτη πλευρά, και να μη γ δίνει αφορμές στους συγκρατούμενούς του, που έχουν μάθει ότι είναι φονιάς και δεν τον βλέπουν με καλό μάτι.

Ο Αστέρης σώζει τη Ζώη του Καραπάνου και όλα αρχίζουν
Ένα γύρισμα της τύχης όμως, φτάνει για να σφραγίσει το μέλλον του από δω και πέρα. Ο Αστέρης μπλέκει άθελά του σε μία συμπλοκή που έχει στόχο τον μαφιόζο της φυλακής τον Kαραπάνο και τον σώζει .Ο Αστέρης σώζει τη Ζώη του Καραπάνου και όλα αρχίζουν.

Η αντίδραση του ισοβίτη, είναι να πάρει υπό την προστασία του τον Aστέρη και μαθαίνει τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ στο βουνό με τον Πέτρο. Ο Καραπάνος, αποφασίζει να βοηθήσει τον Αστέρη Σταματάκη, να απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Σύμμαχος του, σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και η Στέλλα.

Τρίτη 01 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 84
Ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη για την ταυτότητα του πατέρα του, αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και την Μαρίνα. Το νέο αυτό σοκάρει τη Μαρίνα και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν είναι αυτή που πίστευε μέχρι τώρα.

Ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση. Η Θοδώρα αποφασίζει να ξαναρχίσει τη δουλειά. Θα έχει όμως μία συνάντηση που θα εντείνει τις ενοχές της. Η Καλλιόπη, πιεσμένη από την άρνηση του Αστέρη να μιλήσει, θα πάρει μια πολύ ριψοκίνδυνη απόφαση για να σώσει τον γιο της.

i gi tis elias

Η γη της ελιάς spoiler: Άγρια πολιορκία του Στάθη στην Ιουλία – Έξαλλη η Ισμήνη με τις παραγγελίες του Κωνσταντίνου!

Acun Medya: Σε μπελάδες φαίνεται ότι μπαίνει η Acun Medya και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, παίκτης ζητά 100χιλιάδες για ηθική βλάβη!