8 Λέξεις: Η ζήλια του Άκη για την Αποστολία

8 Λέξεις: Η ζήλια του Άκη για την Αποστολία

8 Λέξεις: Ο Άκης, από την πρώτη στιγμή που γνώρισε και προσέλαβε την Αποστολία ως μαγείρισσα στο σπίτι του, ένιωσε κάτι ξεχωριστό γι’ αυτήν.

8 Λέξεις: Η ζήλια του Άκη για την Αποστολία

Κάτι που δεν του έχει συμβεί ξανά για καμία άλλη γυναίκα, με μόνη εξαίρεση τη σύζυγό του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή. Πριν από λίγο καιρό, ο Αρώνης και η Αποστολία έκαναν μία ειλικρινή συζήτηση σχετικά μετά συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Όμως οι δυο τους συμφώνησαν να μη χαλάσουν τη φιλική σχέση που έχουν. Μία συμφωνία που δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς τα βαθύτερα συναισθήματά τους αρχίζουν να έρχονται στο φως. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Άκης παρατηρεί πως η Αποστολία έχει αλλάξει στάση και συμπεριφορά απέναντι του, ενώ βγαίνει μόνη της όλο και πιο συχνά. Κάποια στιγμή, λοιπόν, τη ρωτάει ευθέως αν υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της. Εκείνη προσπαθεί να αποφύγει με κάθε τρόπο να του δώσει μία σαφή απάντηση.

Αυτό δεν του αρέσει καθόλου και την πιέζει όλο και πιο πολύ, μέχρι που η γυναίκα τού επισημαίνει σε έντονο τόνο ότι τη φέρνει σε δύσκολη θέση και αρνείται να το συζητήσει. Άλλωστε, εκείνη, από την πλευρά της, δεν τον ρωτάει με ποια γυναίκα βγαίνει κάθε βράδυ. Λίγες ημέρες μετά, ο Άκης βρίσκει στο σπίτι μία κάρτα με ερωτικό περιεχόμενο, που απευθύνεται στην Αποστολία, και έχει μία έντονη έκρηξη ζήλιας. 8 Λέξεις

Αναρωτιέται ποιος μπορεί να είναι ο άντρας που τόλμησε να σηκώσει τα μάτια του και να κοιτάξει την Αποστολία, οπότε κάνει μία παράτολμη ενέργεια. Ψάχνει το δωμάτιό της για να βρει κάποιο στοιχείο. Αλλά μάταια. Τότε ο ίδιος κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Αποστολία. Εκείνη ενοχλείται πολύ, εκπλήσσοντας με τη στάση της και τα λόγια της όσους βρίσκονται μπροστά και, κυρίως, τον Ακη.

Από την άλλη, ο επιχειρηματίας συνειδητοποιεί πως κάθε μέρα που περνά έχει ακόμη πιο έντονο ενδιαφέρον για εκείνη και μόνο η σκέψη πως μπορεί κάποιος άλλος άντρας να την κερδίσει, τον τρελαίνει.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Ναταλία Γερμανού, μετά τη σύνδεση με τον αδελφό του Κώστα Δόξα

Έλα Στη Θέση Μου - Η Φαίη και το μωρό μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Έλα Στη Θέση Μου: Η Φαίη και το μωρό μεταφέρονται στο νοσοκομείο