Ζόζεφιν – Αναστασία Δημητρά: Aναστάτωσαν τη Μύκονο με τα πολύχρωμα μαγιό και τις σέξι βουτιές τους! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Η Αναστασία Δημητρά και η Ζόζεφιν μετά την συνεργασία τους στα Mad που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω τους απόλαυσαν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων.

Η πολλά υποσχόμενη Αναστασία και η εκρηκτική Josephine καθήλωσαν το κοινό στο Tae Kwon Do που βρέθηκε για να παρακολουθήσει τα Mad Vma’s τον περασμένο Ιούνιο με την εμφάνισή τους και την επανεκτέλεση στο τραγούδι «Είσαι μια θεά» που παρουσίασαν.

«Νούμερο ένα στις τάσεις στο YouTube με το act μας ,στα ΜadVMA με το τραγούδι ”Είσαι μια θεά”. Έχουμε την ανάγκη να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους δούλεψαν πίσω από αυτό το project, για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που από την αρχή της διαδρομής έως τώρα βρίσκεστε στον πλευρό μας και τραγουδάμε , διασκεδάζουμε παρέα. Σας αγαπάμε!!!» είχαν γράψει και οι δύο τραγουδίστριες στο Instagram.

Οι δύο τραγουδίστριες μετά την επιτυχία τους έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο και χάρισαν απείρου κάλλους στιγμιότυπα τόσο με τα χρωματιστά μπικίνι που επέλεξαν να φορέσουν και τις selfies που δημοσίευσαν, όσο και με το Tik Tok που έκαναν τραγουδώντας το viral πια τραγούδι τους.

Σε ένα από τα post, η ξανθιά καλλονή Ζόζεφιν ποζάρει με ένα μπλε μεταλιζέ μαγιό και γυαλιά ηλίου καθρέφτη.

Η Αναστασία και η Ζόζεφιν περπατώντας στα σοκάκια της Μυκόνου συνάντησαν κάποιους μουσικούς του δρόμου και ξεκίνησαν να τραγουδάνε live to «Είσαι μια θεά» με τον κόσμο να της απαθανατίζει και να τραγουδάει μαζί τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη ποζάρει για μας με ανύπαρκτα εσώρουχα

Ανέκδοτο: Πως μια ξανθιά έσωσε τρεις χιλιάδες επιβάτες …!Γέλιο