Ζιζέλ: Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια του θετού γιου της – «Θα είμαι πάντα εδώ για εσένα»

Μετά από 13 χρόνια γάμου στις 28 Οκτωβρίου του 2022 το διαζύγιο της Ζιζέλ με τον Τομ Μπρέιντι επισημοποιήθηκε. Οι δύο τους ήταν μαζί από το 2006 ενώ έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά. Πολλά είχαν ακουστεί για το συγκεκριμένο διαζύγιο και τους λόγους που οδήγησαν το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι να χωρίσει.

Ήταν Δεκέμβριος του 2006 όταν οι δύο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν. Η Ζιζέλ λίγους μήνες πριν είχε βγει από την πενταετή της σχέση με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Μπρέιντι ήταν επίσης φρεσκοχωρισμένος από την ηθοποιό Μπρίτζετ Μοϊνάχαν, η οποία μάλιστα τότε ήταν έγκυος στο παιδί τους.

Στις 29 Φεβρουαρίου του 2009 Ζιζέλ και Μπρέιντι παντρεύονται και κατά την διάρκεια του γάμου τους αποκτούν δύο παιδιά, τον Μπέντζαμιν Ρέιν Μπρέιντι, τον Δεκέμβριο του 2009 και την Βίβιαν Λέικ Μπρέιντι τον Δεκέμβριο του 2012.

Παρά τον χωρισμό τους οι δύο τους φαίνεται να διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη των τριών παιδιών τους, αφού η Ζιζέλ έχει και τον ρόλο της θετής μητέρας, καθώς έχει βοηθήσει στο μεγάλωμα και του μεγάλου γιου του Μπρέιντι, Τζον Έντουαρντ Τόμας Μοϊνάχαν, ο οποίος γεννήθηκε όταν οι δύο τους είχαν ξεκινήσει ήδη την σχέση τους, τον Αύγουστο του 2007. Μάλιστα η βαθιά σχέση στοργής και αγάπης που έχει η Ζιζέλ με τον 16χρονο Τζον, φάνηκε και πριν από λίγες ώρες όταν το μοντέλο του ευχήθηκε δημόσια με ένα συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλιά του.

Ο πρώην “άγγελος” της Victoria’s Secret ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες με τον Τζον και έγραψε στην λεζάντα: «Χρόνια πολλά Τζακ! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κλείνεις τα 16! Θυμάμαι όταν ήσουν ένα μικρό φιστίκι και τώρα με ξεπερνάς. Είμαι τόσο τυχερή που σε έχω στη ζωή μου και θα είμαι πάντα εδώ για σένα ότι και να γίνει! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ!».

Πηγή: enikos.gr

Η Ζεντάγια αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο κρατάει μυστική τη σχέση της με τον Τομ Χόλαντ

Εριέττα Κούρκουλου: Ξέσπασε για τους influencer – «Ποια ακριβώς είναι η επιρροή σας, τη στιγμή που η Ελλάδα καίγεται;»