Ζιζέλ Μπούντχεν: H skincare ρουτίνα και η διατροφή που επιλέγει η Gisele Bündchen μετά τα 40

Η Gisele Bündchen, η οποία στα 40 της χρόνια, εξακολουθεί να διατηρεί τον τίτλο μιας από τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη,  μίλησε ανοιχτά για τη beauty φιλοσοφία της στη καινούρια αυτή δεκαετία της ζωής της στο νέο digital panel με τον οίκο Dior και το νέο Capture Totale Super Potent Eye Serum.

«Με τα χρόνια έρχεται και η σοφία, το νιώθετε; Νιώθω καλύτερα στα 40 απ’ ότι ένιωθα στα 30. Πιστεύω ότι η δεκαετία των 40 θα είναι τέλεια. Η δεκαετία των 20 είχε προκλήσεις. Δεν θα πω ψέματα. Τη δεκαετία των 30 άρχισα να καταλαβαίνω πράγματα. Τώρα στα 40 σκέφτομαι, πάμε!», είπε αρχικά.

Όπως αποκάλυψε η beauty φιλοσοφία της έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια και πλέον περιποιείται περισσότερο την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια της. «Πιστεύω ότι τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής. Τώρα το καταλαβαίνω περισσότερο από ποτέ», τόνισε.

Παράλληλα αποκάλυψε πώς το καθημερινό της διαιτολόγιο επηρεάζει την υγεία της επιδερμίδας της, λέγοντας πως ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή προκειμένου να διατηρεί καθαρή και λαμπερή την επιδερμίδας της.

«Πάντα λέω ‘αφήστε το φαγητό να γίνει το φάρμακό σας. Αν τρώτε πολλά λιπαρά τρόφιμα, θα είναι πολύ δύσκολο να έχετε όμορφη επιδερμίδα. Όσα περισσότερα λαχανικά τρώτε, τόσο πιο πολύ αυτό θα καθρεφτίζεται στην επιδερμίδα σας», κετέληξε.

Daikin: Έργο για ερευνητικό κέντρο μαστίχας στη Χίο

Daikin: Έργο για ερευνητικό κέντρο μαστίχας στη Χίο

Χamos

Νιγηρία: Επιδημία χολέρας σε βόρεια πολιτεία, 20 νεκροί σε δύο εβδομάδες