Ζιζέλ: Έγινε 43 και το γιόρτασε με τη δίδυμη αδερφή της – Κούκλες και οι δύο (ΦΩΤΟ)

Τα 43α γενέθλιά της γιόρτασε η Ζιζέλ χωρίς λαμπερά πάρτι και βραδινές εξόδους. Το supermodel πέρασε τη μέρα με τη δίδυμη αδερφή της και τις κόρες τους, πιθανότατα στην πατρίδα της Βραζιλία.

Η Ζιζέλ ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν για τα γενέθλιά της.

Στο πρώτο στιγμιότυπο, οι δίδυμες Ζιζέλ και Πατρίτσια, στέκονται χαμογελαστές δίπλα σε έναν μικρό μαυροπίνακα που έγραφε με κιμωλία «Χρόνια πολλά».

Στη συνέχεια, πήγαν με τις κόρες τους μια βόλτα με σκάφος και φόντο τα μαγευτικά βουνά και απήλαυσαν το φαγητό τους.

«Ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βρήκαν το χρόνο να μας συγχαρούν και να στείλουν θετική ενέργεια για τα γενέθλιά μας. Είμαι τόσο τυχερή που τα πέρασα με τη δίδυμη αδελφή μου και τα κοριτσάκια μας. Αισθάνομαι ευλογημένη που περιβάλλομαι από τόση αγάπη» έγραψε η Ζιζέλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


Single πλέον η Ζιζέλ

Η Βραζιλιάνα έχει συνεργαστεί με την εταιρία Victoria’s Secret και σύμφωνα με το περιοδικό Forbes ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη για οχτώ, συνεχόμενα, χρόνια. Το 2014 αναδείχθηκε από το ίδιο περιοδικό ως η 89η πιο ισχυρή γυναίκα παγκοσμίως.

Από το 2000 μέχρι το 2005 ήταν σε σχέση με τον ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Τον Δεκέμβριο του 2006, ξεκίνησε να βγαίνει με τον παίκτη αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τομ Μπρέιντι, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 26 Φεβρουαρίου 2009, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά: τον Μπέντζαμιν Ρέιν Μπρέιντι και την Βίβιαν Λέικ Μπρέιντι. Τον Οκτώβριο του 2022, ανακοινώθηκε το διαζύγιο τους.

Latest

Άρης Σερβετάλης: «Γιατί για να μπω σε καφέ και να με σκανάρουν σα να είμαι ντομάτα;» – Ξεσπάθωσε για τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού

Σέξι «ατύχημα» από την Κάτια Ταραμπάνκο: Το γνωστό μοντέλο ξέχασε να βάλει σουτιέν και φάνηκαν όλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)