Ζήτησε συγνώμη ο Πότερ από τον Γκουαρντιόλα

Χamos

    Μετά από εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπράιτον νίκησε χθες με 3-2 την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «Πολίτες» με το μυαλό στον τελικό του Champions League και παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 10ο λεπτό (αποβλήθηκε ο Κανσέλο) κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 στο «Αμεξ», ωστόσο, μέσα σε 26 λεπτά στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και πήραν μία σπουδαία νίκη γοήτρου.

    Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γκράχαμ Πότερ, πανηγύρισε επιδεικτικά προς τον πάγκο της Σίτι, προκαλώντας την οργή του Πεπ Γκουαρντιόλα και των συνεργατών του, οι οποίοι του ζήτησαν το λόγο και δημιουργήθηκε ένταση. Στη συνέντευξη Τύπου ο Αγγλος τεχνικός ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του: 

    «Αντέδρασα κάπως συναισθηματικά, αλλά δεν ήθελα να θίξω κανέναν. Δεν ήταν και η καλύτερη μου στιγμή και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Δεν είχα καμία πρόθεση πρέπει να το πω αυτό. Ήταν μια συναισθηματική αντίδραση και δεν ήταν σωστό εκ μέρους μου. Απολογούμαι για αυτό που έκανα, αλλά δεν νομίζω πως ήταν κάποια παράβαση. Πάντως γνωρίζω πως ίσως να μην αντέδρασα και με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε σχετικά ο Πότερ.

 

Βρείτε μας στο Twitter! Πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης »

f.-gennimata:-epanekkinisi-tis-oikonomias-me-prasino-koinoniko-symvolaio

Φ. Γεννηματά: Επανεκκίνηση της οικονομίας με Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο

survivor spoiler

Survivor spoiler 19/5: Όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες μετά την αποχώρηση του Τζέημς