Survivor spoiler 19/5: Όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες μετά την αποχώρηση του Τζέημς

survivor spoiler

Οι συζητήσεις των παικτών με την παραγωγή για την παράταση του παιχνιδιού κατά ένα μήνα ξεκίνησαν την προηγούμενη Τετάρτη. Η παραγωγή ανακοίνωσε στους παίκτες, οι οποίοι αντέδρασαν: Οι Ηλίας Μπογδανος, Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης εξέφρασαν προβληματισμό, δυσανασχέτησαν αρκετά και έθεσαν θέμα οικειοθελούς αποχώρησης. Η Μαριαλένα εξέφρασε και αυτή την αντίθεσή της, κάτι που ίσως και …

αυτή την αντίθεσή της, κάτι που ίσως και να δικαιολογεί τα πρόσφατα ξεσπάσματά της, τα οποία οι περισσότεροι τα αποδίδουν στη ζήλεια της για την Καρολίνα και τα γενικότερα ορμονολογικά της.

Πιο συγκεκριμένα James και Nίκος ζήτησαν προθεσμία μέχρι την Κυριακή για να απαντήσουν, ενώ η Μαριαλένα το αποδέχτηκε, πολύ πιθανόν υπό την καθοδήγηση του Σάκη Κατσούλη.

Ο Ηλίας Μπόγδανος όμως, αποδείχτηκε πιο σκληρός στις διαπραγματεύσεις και φέρεται (πληροφορία που μεταφέρουμε από την πηγή, χωρίς να μπορούμε να την επιβεβαιώσουμε) να ζήτησε αύξηση στις αποδοχές του.

Τη Δευτέρα, ο Ηλίας Μπόγδανος δέχτηκε την πρόταση της παραγωγής, με αυτό να σημαίνει ότι προφανώς πέτυχε και την αύξηση στην οικονομική του αποζημίωση…..

Από την άλλη, ο James και ο Νίκος ανακοίνωσαν τη Δευτέρα στην παραγωγή ότι δεν μπορούν να το συνεχίσουν άλλο όλο αυτό. Ο Τζείμς δήλωσε κουρασμένος ψυχολογικά, ενώ ο Νίκος επικαλέστηκε το πρόβλημα του ποδιού του, το οποίο είχε παλαιότερα χειρουργήσει, άλλωστε.

Η παραγωγή, σοκαρισμένη με τις εξελίξεις, ξεκίνησε ένα μαραθώνιο προσπαθειών να τους μεταπείσει. Ο Τζείμς επέμεινε στην απόφασή του παρά τη νέα οικονομική συμφωνία, η οποία του προτάθηκε, κάτι που φαίνεται να ενόχλησε την παραγωγή!

Αντίστοιχη οικονομική προσφορά δεν έγινε στον Νίκο και οι πιέσεις προς τον Ροδίτη παίκτη συνεχίστηκαν με τον James να ξεκαθαρίζει ότι δεν αντέχει άλλο ψυχολογικά.

Ούτε η απειλή της ενεργοποίησης της ρήτρας (με το ποσό να ακούγεται ότι φτάνει τις 60.000 Ευρώ) φάνηκε να του αλλάζει τη γνώμη, καθώς ο James επέμεινε ότι δεν μπορεί να αντέξει 8 μήνες στο παιχνιδι, ένα χρονικό διάστημα ρεκόρ για τα ελληνικά (και ίσως και για τα διεθνή) ριάλιτι, ειδικά όταν είναι ένας από πιο στοχοποιημένους παίκτης στο Survivor.

Έτσι, ο James βρίσκεται από χθες εκτός παιχνιδιού και στο ξενοδοχείο, ενώ οι διαπραγματεύσεις / πιέσεις στον Νίκο Μπάρτζη συνεχίζονται…

Χamos

Ζήτησε συγνώμη ο Πότερ από τον Γκουαρντιόλα

φθηνη ασφαλεια αυτοκινητου

Μόνο έτσι θα πάρεις για φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές