Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ξέσπασμα κατά Ιωάννας Μαλέσκου… ηαπάντηση-πυρκαγιά σε όσα ειπώθηκαν

Στο προχθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε τις παίκτριες της ομάδας των Διασήμων να επιδίδονται σε pole dancing χρησιμοποιώντας ως στύλο το ξύλο που στηρίζεται η καλύβα τους. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει ασχοληθεί με το αντικείμενο και έδειξε να το κατέχει καλά, διδάσκοντας μάλιστα και τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Στην εκπομπή «Love It» στον ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της σχολίασαν με τρόπο απαρχαιωμένο αυτά τα πλάνα, χαρακτηρίζοντας το pole dancing ως έναν προκλητικό χορό, καθώς έχει συνδεθεί με τα γαλλικά καμπαρέ.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδειξε να ενοχλείται αρκετά από αυτά τα σχόλια, καθώς η ίδια έχει ασχοληθεί με το pole dancing και μάλιστα την είδαμε στο «Dancing With The Stars« το 2018 να επιδεικνύει τις ικανότητές της. Με δύο stories της στο Instagram, εξέφρασε με ήρεμο τρόπο την ενόχλησή της και ανέφερε πως η δική της εταιρεία ξεκίνησε τα πανελλήνια πρωταθλήματα pole dancing.

«Ξεκίνησα να κάνω Pole dance το 2011 και έπειτα άρχισα να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά γύρω από αυτό. Δεν ξεκίνησα να χορεύω γύρω από τον στύλο γιατί ήθελα να προκαλώ, αλλά γιατί ανακάλυψα μια πολύ ωραία και διαφορετική γυμναστική. Μόλις είδα ένα απόσπασμα από την εκπομπή ‘Love it’ που σχολιάζανε αν το pole dancing είναι άθλημα ή όχι.

Δε θα μείνω στο αν είναι άθλημα ή όχι αλλά θα ήθελα να πω στους κατά τα άλλα πολύ συμπαθείς παρουσιαστές που απαρτίζουν την εκπομπή πως καλό είναι όταν δε γνωρίζουμε κάποια πράγματα να μην βγαίνουμε δημόσια, να αφήνουμε υπονοούμενα, να προσβάλλουμε ανθρώπους και να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Θα ήθελα πρώτα να παρακολουθήσετε αγώνες pole dancing (να σας ενημερώσω πως τα πανελλήνια πρωταθλήματα ξεκίνησα να τα διοργανώνω εγώ με την εταιρεία μου) και μετά να κρίνετε αν τα κορίτσια που παίρνουν μέρος σε αυτά το κάνουν για να προκαλούν. Ήρεμα το λέω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στο δεύτερο story της, η Βαλαβάνη ανήρτησε φωτογραφία από τον χορό της στο DWTS και έθεσε ένα εύλογο ερώτημα:

«Ήταν 2018 όταν μπροστά σε όλο το πανελλήνιο αποφάσισα να χορέψω Pole dancing στο DWTS και δεν το έκανα για να προκαλέσω ή να δείξω τον κ@@ο μου, αλλά για να προσπαθήσω – με τον δικό μου τρόπο – να σταματήσουν να υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Και δε νομίζω πως σε αυτή τη φωτογραφία βλέπω κάτι προκλητικό. Ή μήπως κάνω κάτι λάθος;»

Σασμός spoiler: Οι απατεωνιές του αστυνόμου θα αποκαλυφθούν – Το τέλος είναι κοντά

Πάνος Νάτσης: Το video που κοινοποίησε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη λίγες ώρες μετά την κηδεία του