Ιωάννα Μαλέσκου: Η καυτή φωτογραφία της θα σε αφήσει άυπνο

showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου, η καλλονή παρουσιάστρια που απασχολεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την “τηλεοπτική” επικαιρότητα… σίγουρα παραμένει “ισχυρό” χαρτί σε ότι κι αν αποφασίσει να κάνει…για το καλό και …τα “μάτια” πολλών τηλεθεατών.

Αλλά δεν θα αναφερθούμε στο μέλλον της Ιωάννας, αλλά στο το μέλλον της Ιωάννας, Η Ιωάννα Μαλέσκου, από τις πιο καυτές τηλεοπτικές παρουσίες, από την ώρα που εμφανίστηκε στο ευρύ κοινό, γιατί κάποιοι την γνώριζα από πριν, προκάλεσε μία αναστάτωση.

Όπως και να το δεις η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μία πανέμορφη γυναίκα προικισμένη εκτός από τα πλούσια προσόντά της και με ευφυΐα…πού ίσως και καμιά φορά να της προκαλεί και κάποιες μικροπαρεξηγήσεις.

Η Ιωάννα, εκτός από τις αξέχαστες, καθημερινές εμφανίσεις της στην τηλεόραση, είναι “οπαδός” και των social media και εκεί επίσης η “τηλεθέαση” εκτοξεύεται στα ύψη…αφού πολλοί είναι οι φανατικοί θαυμαστές της.

Με φωτογραφίες που “ζαλίζουν” , από προσωπικές ή επαγγελματικές στιγμές της, δείχνει ότι αγαπάει το κορμί της και το προσέχει…άλλωστε αυτό μάλλον προσέχουν και οι περισσότεροι…προκαλώντας “συμφόρηση” στο instagram, όταν εντοπίζουν την καλλίγραμμη παρουσιάστρια.

Ποζάρει χωρίς ντροπές, με αυτό το κορμί και πολύ λογικό ακούγεται, και χαρίζει ανεπανάληπτες εικόνες.

Όπως η καυτή με το λευκό στρινγκ, σε κάποιο μπαλκόνι εν μέσω λουλουδιών,  να αποδεικνύει γιατί η Ιωάννα παραμένει υψηλά στις προτιμήσεις.

Δείτε την αξέχαστη καυτή φωτογραφία που γκρέμισε το instagram

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αξέχαστη εμφάνιση με το μικροσκοπικό μαγιό που προκάλεσε εγκεφαλικά

showbiz

Εύα Λάσκαρη: Το ανύπαρκτο στρινγκ ζαλίζει