«Βόμβα» από Κάρμεν Ρουγγέρη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο – «Είναι δύσκολος…» (vid)

Latest

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου προβλήθηκε συνέντευξη της Κάρμεν Ρουγγέρη και του συζύγου της Ανδρέα Κουλουμπή, οι οποίοι υποδέχθηκαν τον δημοσιογράφο, Ιορδάνη Παπακυριακού στο σπίτι τους. Μάλιστα, η ηθοποιός έριξε τη δική της «βόμβα» για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, αποκαλύπτοντας το λόγο που δεν μιλάει πια μαζί του.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, καθώς οι δυο τους είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στη σειρά «Η Ώρα η Καλή» που προβλήθηκε στο Mega τις τηλεοπτικές σεζόν 2004-2007. Με την ευκαιρία, δείτε πόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρνε από τη σειρά ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Όπως αποκάλυψε η Κάρμεν Ρουγγέρη, η ίδια δεν έχει πλέον καμία επικοινωνία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Όχι δεν έχουμε επικοινωνία. Ο Πάνος δεν είναι τόσο εύκολος στις επαφές του. Αλλά μου λείπει από την τηλεόραση. Είναι ένας πολύ αξιόλογος ηθοποιός» δήλωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω ένα παιδί κι έχω 100 εραστές» (VIDEO)

Γιώργος Καραμίχος για διάγνωση με καρκίνο: «Βρέθηκε κακοήθεια, αφαίρεσαν και λεμφαδένες»