Πάνος Μιχαλόπουλος: Δείτε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του μετά από 12 χρόνια (ΦΩΤΟ)

O Πάνος Μιχαλόπουλος έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από το χώρο της showbiz και ασχολείται με τα κτήματα που διατηρεί στην περιοχή της Καλαμάτας. Αποσύρθηκε από την υποκριτική το 2009, ενώ η τελευταία του δημόσια εμφάνιση έγινε το 2012 όπου και παραβρέθηκε στα εγκαίνια ενός καταστήματος.

Σε παλιότερη συνέντευξη του στην Espresso ο ηθοποιός είχε πει για τους λόγους της απουσίας του: «Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις. Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα, έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ. Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας. Έφυγα από όλα και είπα “τέρμα”. Και δεν σου κρύβω ότι αυτό είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου.

Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο, γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου. Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου, ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μια δουλειά. Ως δουλειά είπα “τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο” και έτσι έφυγα. Ακούω πολλές φορές να λένε “είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει”. Όχι, για μένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μού προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή από όλο αυτό. Είναι τρομερό ότι ο κόσμος σέβεται την απόφαση που έχω πάρει να μη θέλω να ασχοληθώ άλλο με την υποκριτική τέχνη και τη δημοσιότητα.

View this post on Instagram

A post shared by Iraklis Tsikinis (@iraklisref)

Ο κόσμος με έχει αγαπήσει πάρα πολύ και δεν με ρωτάει γιατί δεν δουλεύω πια. Αυτό είναι ένα από τα παράσημα που μπόρεσα να κατακτήσω από τη δουλειά μου: ο σεβασμός και η εκτίμηση του κόσμου».

Χθες βράδυ όμως, ο Πάνος Μιχαλόπουλος εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία στα social media, όπου πόζαρε μαζί με τον παλαίμαχο διαιτητή Ηρακλή Τσίκινη με τον οποίο διασκέδαζαν μαζί σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι μια χαρά και θα μπορούσαμε να πούμε πολύ πιο γοητευτικός απ’ότι στην τελευταία του εμφάνιση.

dessou.gr

Latest

«Είναι ο άνδρας μου και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα»: Βράχος η Εβελίνα Βαρσάμη δίπλα στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη – Τι αποκάλυψε για την υγεία του (Video)

Latest

Άντζελα Γκερέκου: Η αποκάλυψη για την υιοθεσία και την σύνδεση του Τόλη Βοσκόπουλου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Video)