«Βιτριολικός» ο Κώστας Σπυρόπουλος: «Η Αλίκη Βουγιουγκλάκη γνώριζε τα πάντα, έπεφτε συνεχώς σε κώμα και μετά ξυπνούσε…»

Latest

Η γνωριμία του Κώστα Σπυρόπουλου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1987, όταν ο Κώστας έκανε οντισιόν για την παράσταση «Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά». Λίγους μήνες αργότερα δεν είχε πάρει μόνο τον ρόλο, αλλά είχε «κλέψει» και την καρδιά της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Τότε ούτε καν μπορούσα να διανοηθώ πόσο μακριά θα έφτανε αυτή η σχέση. Για μένα ήταν κάτι υπερβατικό . Τότε προέκυψε πολύ φυσιολογικά αλλά δεν ήταν φυσιολογικό. Με την Αλίκη άλλαξα πίστα. Κάτι που το αντιλήφθηκα πολύ αργότερα».

Πώς ξεκίνησαν όλα;Κώστας Σπυρόπουλος και Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Έπρεπε να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στη σκηνή ισάξιά μαζί της. Για εκείνη ήμουν ένα χαρτί που έπρεπε να της βγει και στο ταμείο. Το ερωτικό ούτε καν περνούσε από το μυαλό μου. Και νομίζω ούτε από το δικό της γιατί ήταν σκληρή επαγγελματίας. Μέχρι που ήρθε η στιγμή στις πρόβες να κάνουμε το φιλί της παράστασης. Φιλιόμαστε κανονικά και γυρίζει η Αλίκη και λέει μπροστά στους ηθοποιούς ,στον σκηνοθέτη, στους τεχνικούς: «Όπα, κοίτα απόδοση ο μικρός!».

Η ηλικία

«Η Αλίκη δεν είχε πρόβλημα με την ηλικία της. Την έλεγε μέσα από γρίφους. Είχε γίνει κάποια στιγμή μέρος του παιχνιδιού. Της εικόνας της.

Ο χαρακτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Άσε, Κώστα να νομίζουν ότι είμαι χαζή» του έλεγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Εκείνος πάλι λέει: «Την Αλίκη τη ζήλευαν. Γιατί ήθελε πάντα να είναι μέσα στην καλή χαρά. Ακόμα και στα δύσκολα. Ήξερε ότι ήταν πολυεθνική από μόνη της. Ήξερε να διαχειρίζεται τον εαυτό της. Αντιμετώπιζε τον Τύπο στα ίσα. Υποβίβαζε τον εαυτό της για να μην νιώθει άσχημα ο άλλος απέναντί της. Είχε χορτάσει επιτυχία.

Η ασθένεια

«Όταν ήρθε το σκοτάδι συμπεριφέρθηκε σαν επαγγελματίας. Θυμάμαι το θάρρος της. Γνώριζε τα πάντα. Από τις αρχές του Ιουλίου του 1996 έπεφτε συνεχώς σε κώμα και μετά ξυπνούσε. Μια μέρα μου είχε πει: «Κωστάκη, αν συνεχιστεί για πολύ αυτό, βγάλτε τα καλώδια. Ξηλώστε τα!». Στις 20 Ιουλίου, μέρα των γενεθλίων της έπεσε σε κώμα. Στις 23 ανακοινώθηκε ότι έφυγε…».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Παράτησε τα πάντα και άλλαξε ζωή εδώ και 17 χρόνια η Μαρίνα Τσιντικίδου: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 52 της και με τι ασχολείται η πρώην Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη

«Έσπασε» τη σιωπή της η Κατερίνα Καραβάτου: «Σε κάνουν να αισθάνεσαι περίεργα, να μαγκώνεις…»