Βάσω Βιλέγκας: Με φόρεμα σε στιλ κορσέ, το πρώην κορίτσι του GNTM απολαμβάνει τη σαλάτα του και ξεσηκώνει το Instagram

Δες την ανάρτηση του μοντέλου

Γνωρίσαμε την πανέμορφη Βάσω Βιλέγκας μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Σήμερα, μετρά πάνω από 59.600 ακολούθους στο Instagram και εργάζεται φυσικά ως μοντέλο, διαφημίζοντας ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ γνωστών εταιρειών.

Και τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, η  μελαχρινή καλλονή τράβηξε την προσοχή των followers της, όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου την βλέπουμε χαλαρή να κάθεται σε μία ξαπλώστρα. Φορώντας ένα σέξι και σούπερ μίνι φόρεμα σε ροζ απόχρωση, επιδεικνύει το ωραίο ντεκολτέ της και τα καλλίγραμμα πόδια της. Το μακιγιάζ της είναι προσεγμένο, με το ροζ κραγιόν να δίνει όγκο στα χείλη της, ενώ τα μαλλιά της πέφτουν κάτω από του ώμους της, σχηματίζοντας ανάλαφρες μπούκλες. Με ύφος σοβαρό κοιτά τον φακό και δεν μπορεί παρά να τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Όπως παρατηρείς στο παραπάνω στιγμιότυπο, η Βάσω Βιλέγκας κρατά ένα μπολ με την αγαπημένη της δροσερή φρουτοσαλάτα. «Και.. αυτή την σαλάτα που βλέπετε την τρώω δυο χρόνια και ακόμα να την βαρεθώ. Τελικά είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος 🤔🤪❤️😂» σημειώνει με χιούμορ στη λεζάντα του post της.

Βίκυ Κάβουρα: Έβαλε το μαγιό της και θα σου ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη

Γιώργος Περρής: Αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος – «Είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν προσποιήθηκα»