GNTM – Βάσω Βιλέγκας: Με κόκκινο κραγιόν, ethnic φουλάρι στα μαλλιά και το σεξαπίλ της, σου φτιάχνει τη διάθεση

Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου

Πρωτογνωρίσαμε την εντυπωσιακή Βάσω Βιλέγκας μέσα από τη συμμετοχή της στο «Greeece’s Next Top Model». Σήμερα, μετρά περισσότερους από 59.500 followers στο Instagram, ενώ –όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες της– αρκετές είναι οι εταιρείες γυναικείων ενδυμάτων και εσωρούχων που επιλέγουν εκείνη για τη διαφήμιση των προϊόντων τους.

Και χθες, Τετάρτη 6/4, η μελαχρινή καλλονή τράβηξε την προσοχή των ακολούθων της, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα σικάτο και παράλληλα σέξι σύνολο και είναι, όπως πάντα, αισθησιακή.

Το λευκό παντελόνι καμπάνα αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ το μαύρο top, με τις λεπτές τιράντες, κολακεύει το ντεκολτέ της. Λάμψη της χαρίζουν τα σκουλαρίκια και στιλ η φαρδιά ζώνη, η οποία παράλληλα τονίζει τη λεπτή μέση της. Ξεχωριστή, όμως, την καθιστά το ethnic φουλάρι με το ασπρόμαυρο, πουά μοτίβο και τις κόκκινες λεπτομέρειες, το οποίο κοσμεί το κεφάλι της και πέφτει ανέμελα μέχρι πάνω από το γόνατο του αριστερού ποδιού της. Η ίδια έχει φροντίσει να αναδείξει τη θηλυκή της πλευρά, εφαρμόζοντας στα χείλη της ένα κόκκινο κραγιόν.

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και ρομαντική διάθεση, κρατά ένα «ματσάκι» λευκά λουλούδια και δεν μπορεί παρά να «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό. Ο σκοπός της, ωστόσο, δεν ήταν αυτός ή τουλάχιστον δεν ήταν μόνο αυτός. Ανάρτησε τις εν λόγω φωτογραφίες για να διαφημίσει τα ρούχα γνωστής εταιρεία γυναικείων ρούχων. Τα κατάφερε; Προφανώς, ναι.

 

 

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αντιμέτωπη με όλους η Μυρσίνη – Αποφασισμένη να ξεκινήσει «πόλεμο» με τον Δούκα η Ελένη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η μεγάλη απάτη του Ισίδωρου αποκαλύπτεται – Η Αρετή ξεφτιλίζει δημοσίως την Εύα