Βαρύ πένθος για τη Φαίη Σκορδά –Πέθανε στον ύπνο του ο πατέρας της

Το ξημέρωμα της Δευτέρας 29/1 βρήκε την Φαίη Σκορδά σε κατάσταση σοκ καθώς ενημερώθηκε ότι ο αγαπημένος της πατέρας Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από την ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από το νοσοκομείο του Κιλκίς όπου μεταφέρθηκε, ο Δημήτρης Σκορδάς πέθανε στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή.

Το τηλεφώνημα που σόκαρε την Φαίη Σκορδά!

Η μητέρα της Φαίης, Εύα, ενημέρωσε αμέσως τα παιδιά της, αυτήν και τον αδερφό της, Νότη, που κι αυτά με την σειρά τους σοκαρίστηκαν από την είδηση θανάτου του πατέρα τους.

Όπως γνωρίζουμε η παρουσιάστρια είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της και για οτιδήποτε ζητούσε την συμβουλή του. Οι δυο τους ήταν αρκετά δεμένοι και γι’ αυτό κάθε καλοκαίρι η παρουσιάστρια περνούσε πολύ χρόνο στο Κιλκίς. Πολύ καλές σχέσεις, όμως, μαζί του διατηρούσε και ο Γιώργος Λιάγκας και μετά το διαζύγιο.

Να θυμίσουμε ότι το 2016 η παρουσιάστρια είχε περάσει μεγάλη λαχτάρα γιατί ενώ βρισκόταν διακοπές στο Πόρτο Χέλι είχε ενημερωθεί για το έμφραγμα που υπέστη ο πατέρα της.

Μετά το τραγικό συμβάν, μέχρι στιγμής οι πληροφορίες λένε ότι η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΣΚΑΙ, Fay’s time, θα βγει στον αέρα χωρίς την παρουσιάστρια.

Φαίη Σκορδά – Συγκλονισμένη η Ελένη Τσολάκη για την απώλεια του πατέρα της παρουσιάστριας

Ελένη Τσολάκη για τον χαμό του πατέρα της Φαίης Σκορδά: “Δεν έχω λόγια… Είναι συγκλονιστικά τραγικό αυτό που έχει συμβεί”,

Βυθισμένη στο πένθος είναι τις τελευταίες ώρες η Φαίη Σκορδά και η οικογένειά της, καθώς τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Ο Δημήτρης Σκορδάς πέθανε στον ύπνο του από ανακοπή. Η είδηση συγκλόνισε τους πάντες.

Η Ελένη Τσολάκη, η οποία ενημερώθηκε για το τραγικό γεγονός κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος της εκπομπής της, όταν επέστρεψαν στον αέρα ήταν φανερά αναστατωμένη.

«Δεν έχω λόγια… Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, πολύ ξαφνικά, μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη Φαίη. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες ώρες είναι όλες αυτές που έχει από εδώ και πέρα και η ίδια και η οικογένειά της. Μιλάμε για έναν πολύ νέο άνθρωπο», είπε η Ελένη Τσολάκη.

«Είναι συγκλονιστικά τραγικό αυτό που έχει συμβεί», μονολόγησε η Ελένη Τσολάκη στη συνέχεια.

Κατερίνα Καινούργιου: Συλλυπητήρια στη Φαίη Σκορδά για τον θάνατο του πατέρα της

Τα θερμά της συλλυπητήρια θέλησε να στείλει η Κατερίνα Καινούργιου στη Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της το πρωινό της Δευτέρας (29/1). Η είδηση του θανάτου του πατέρα της παρουσιάστριας έγινε γνωστή πριν από λίγο.

«Διαβάσαμε μέσα από τα sites και το επιβεβαιώσαμε ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Φαίης Σκορδά. Πέθανε στον ύπνο του ο άνθρωπος, ήταν νέος σε ηλικία, τον είχα δει πριν λίγο καιρό με τη Φαίη και τη σύζυγό του. Συλλυπητήρια να πούμε, δύναμη και κουράγιο και στη σύζυγό του και στη Φαίη αλλά και στον αδελφό της», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Συλλυπητήρια και φαντάζομαι θα πάει και η ίδια στο Κιλκίς, για να είναι κοντά στην οικογένειά της… όλο δυσάρεστες ειδήσεις ακούμε τον τελευταίο καιρό», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha και προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής της.

alldaynews.gr

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.