Βανέσα Αδαμοπούλου: Δεν μπορώ να είμαι τέλεια μητέρα, ούτε ο Ιάσονας μπορεί να είναι τέλειος γιος

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε για την καριέρα της και τον γιο της σε συνέντευξη στην κάμερα που έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Αρχικά, για τη θέση και τον ρόλο της μητέρας και τη σχέση με τον γιο της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Υπάρχει ένα κομμάτι φανταστικό στη μητρότητα και τη γονεϊκότητα, συγκλονιστικό. Έχεις μια ψυχή που έχει μπει στη ζωή σου και τη λατρεύεις όσο τίποτα άλλο και από εκεί και πέρα έχει πάμπολλες δυσκολίες και απαιτήσεις και πλέον έχω απαλλαγεί από τη νεύρωση από της τελειότητας, όσο μπορώ. Γιατί δεν μπορώ να είμαι τέλεια μητέρα, ο Ιάσονας δεν μπορεί να είναι τέλειος γιος, κανείς μας δεν μπορεί να είναι τέλειος άνθρωπος. Συγκινούμαι πολύ όταν βλέπω το γιο μου να μεγαλώνει και να γίνεται ανεξάρτητος».

Δείτε το βίντεο

Για τα δημοσιεύματα που γράφονται για την ίδια και την προσωπική της ζωή, η Βανέσα Αδαμοπούλου σχολίασε: «Στις αρχές της καριέρας μου είχαν γραφτεί διάφορα για έμενα που με ενοχλούσαν. Για να απαντήσω σε κάτι δημόσια, πρέπει να θίγει σε μεγάλο βαθμό την αξιοπρέπεια μου».

Σχετικά με τη σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα και το φλερτ, η τραγουδίστρια σημείωσε: «Τα ποστ μου στα social media αφορούν στα επαγγελματικά μου. Η πολλή πληροφορία με “μπουκώνει”. Δεν απαντάω σε μηνύματα που μου στέλνουν στα social media. Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να μην είναι πολύ χοντροκομμένο. Το φλερτ είναι κάτι πολύ ωραίο αν και τείνουν να το ποινικοποιήσουν».

Επίσης, αποκάλυψε ότι λέει το «σ’ αγαπώ» πολύ εύκολα: «Έχω μία πολύ καλή σχέση με την αγάπη και να βιώνω έντονα συναισθήματα. Το “σ’ αγαπώ” το λέω εύκολα, δεν είναι για μένα βαρύγδουπη λέξη».

# Βανέσα Αδαμοπούλου

Πηγή

Βάνα Μπάρμπα: Η άποψή της για την εκπροσώπηση στην πολιτικήί από άνθρωπους που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.

Χρήστες σπάνε παράνομα boxes για να αποφύγουν συλλήψεις: Πανικός στον κόσμο των τεχνολογιών