Χρήστες σπάνε παράνομα boxes για να αποφύγουν συλλήψεις: Πανικός στον κόσμο των τεχνολογιών

Κοινωνική ανησυχία έχει προκληθεί στη Χώρα από τη νέα αστυνομική επιχείρηση κατά της τηλεοπτικής πειρατείας στην Κρήτη. Η επιχείρηση αυτή που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας είχε ως στόχο την εξάλειψη της παράνομης χρήσης πειρατικών συνδρομών και την εξισορρόπηση των κρατικών εσόδων.

Οι αρχές εισέβαλαν σε πολλά σπίτια και επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Κρήτης, εντοπίζοντας παράνομα ψηφιακά μέσα και άλλο εξοπλισμό που χρησιμοποιείτο για τη λαθραία λήψη και μετάδοση πειρατικών τηλεοπτικών καναλιών. Ταυτόχρονα, ανακαλύφθηκε και ψηφιακό πελατολόγιο με ονόματα και διευθύνσεις τελικών χρηστών.

Η δράση αυτή έχει προκαλέσει ανησυχία μεταξύ των κατοίκων της Κρήτης και της υπόλοιπης χώρας, καθώς φοβούνται τις επιπτώσεις που ενδέχεται να έχει στον τρόπο ζωής τους. Η αυξανόμενη αντίθεση ενάντια στην τηλεοπτική πειρατεία και την παράνομη χρήση πνευματικής ιδιοκτησίας είναι εμφανής, με τις αρχές να δηλώνουν αποφασισμένες να καταπολεμήσουν αυτή τη μορφή εγκληματικότητας.

Written by admin

Βανέσα Αδαμοπούλου: Δεν μπορώ να είμαι τέλεια μητέρα, ούτε ο Ιάσονας μπορεί να είναι τέλειος γιος

Ο Τομ Χόλαντ μιλά για το επερχόμενο «Spider-Man 4»: Όλοι το περιμένουν