Βάνα Μπάρμπα: Η άποψή της για την εκπροσώπηση στην πολιτικήί από άνθρωπους που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.

Στη Βάνα Μπάρμπα έκανε την εμφάνισή της στις κάμερες της εκπομπής Super Κατερίνα μαζί με τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την έντονη επίθεση που δέχεται τις τελευταίες 24 ώρες η Ελεονώρα Μελέτη, λόγω της υποψηφιότητάς της για Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.
“Για μερικές μέρες τώρα υφίσταμαι χυδαία, άκομψη και ανοιχτά βίαιη επίθεση λόγω της υποψηφιότητά μου για το Ευρωκοινοβούλιο. Με αποκαλούν πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, κακή μητέρα, μου εύχονται καρκίνο, θάνατο και πολλά άλλα σεξιστικά και προσβλητικά ονόματα, στο πλαίσιο ενός προπαγανδιστικού σχεδίου που στοχεύει μέσα από τη δυσφήμιση να δημιουργήσει εντυπώσεις”, έγραψε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη στο Facebook.
“Θα ήταν καλό στο Ευρωκοινοβούλιο να μας εκπροσωπούν άτομα που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι εξαιρετική, μια σοβαρή γυναίκα που γνωρίζει, απλά θα ήθελα να αγωνίζεται για την πατρίδα μας”, σχολίασε η Βάνα Μπάρμπα.
“Αυτό για μια ακόμα φορά αποδεικνύει πόσο πίσω είναι η συμπεριφορά των ανδρών έναντι των γυναικών, πόσο πίσω είναι η ελληνική κοινωνία στη μεταχείριση των γυναικών”, επισημαίνει η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του Αlpha.
“Αν ο κόσμος ήταν στα χέρια των γυναικών, θα είχαμε έναν καλύτερο κόσμο. Εγώ είμαι πάντα στο πλευρό των γυναικών”, καταλήγει η Βάνα Μπάρμπα στη δήλωσή της.

Written by admin

Τραγικός θάνατος αναπήρη γυναίκας από πνιγμό λόγω ανεπαρκούς φροντίδας

Βανέσα Αδαμοπούλου: Δεν μπορώ να είμαι τέλεια μητέρα, ούτε ο Ιάσονας μπορεί να είναι τέλειος γιος