Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχω αλλεργία στους φτωχούς» (pic)

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε μητέρα. Η ίδια απάντησε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, σε ερωτήσεις των ακόλουθών της, τονίζοντας πως έχει αλλεργία στους φτωχούς.

Το μοντέλο πραγματοποίησε στο Instagram ένα Q&A, καλώντας τους ακολούθους της να της κάνουν ερωτήσεις. Με την ευκαιρία, δείτε πώς ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν τις πλαστικές.

Διαβάστε επίσης: Ο ίδιος αλλά… διαφορετικός Ντιέγκο Μαρτίνεθ πριν το πρώτο ελληνικό ντέρμπι της καριέρας του

Μία από τις ερωτήσεις είχε να κάνει με το Only Fans, τη γνωστή συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς περιεχομένου (φωτογραφιών ή βίντεο), να λαμβάνουν χρηματοδότηση απευθείας από τους θαυμαστές τους σε μηνιαία βάση.

Όταν τη ρώτησαν πόσα χρήματα έχει κερδίσει από τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα, η ίδια απάντησε: «Τον τελευταίο χρόνο μισό εκατομμύριο. Το κάνω 6 χρόνια τώρα».

Ένας άλλος ακόλουθός της, τη ρώτησε: «Ο σύντροφός σου έχει μεγαλύτερη περιουσία από σένα» και τότε εκείνη του απάντησε αινιγματικά, με τους στίχους «Στόχος είναι τα λεφτά» από το ομότιτλο τραγούδι της. Σε άλλη απάντησή της, η Τζούλια Αλεξανδράτου σχολίασε πως έχει αλλεργία στους φτωχούς και πως το περιεχόμενο του λογαριασμού της στο Only Fans περιλαμβάνει πολλά βίντεο με τον σύντροφό της.

Οριστική ρήξη: «Με την Τζούλια Αλεξανδράτου έχουμε να μιλήσουμε από το 2010» λέει η αδελφή της

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Άρτεμις Αλεξανδράτου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις σχέσεις της με την αδερφή της Τζούλια Αλεξανδράτου. Όπως αποκάλυψε με την αδελφή της, έχει να μιλήσει κάτι παραπάνω από μια δεκαετία.

«Δεν έχουμε σχέσεις. Έχω να μιλήσω από το 2010. Δεν έχουμε επαφές και είναι καλύτερα έτσι. Δεν μου λείπει. Η Τζούλια είναι ένα ιδιαίτερο παιδί. Το ξέρουμε όλοι. Έχει κάνει τις επιλογές της και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Είμαστε πολύ διαφορετικές και ποτέ δεν είχαμε πολλά κοινά σημεία.

Το μόνο κοινό είναι ότι έχουμε τους ίδιους γονείς. Δεν είχαμε ποτέ αυτό το δέσιμο. Όταν ένας άνθρωπος είναι ενήλικας, δεν μπορούν να επέμβουν οι γονείς σε πολλά πράγματα και ειδικά όταν το παιδί δεν ακούει κιόλας» σχολίασε η Άρτεμις Αλεξανδράτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Δανάη Μπάρκα: Στον τρύγο με τους συνεργάτες της (pics)

Latest

«Ξέφυγε»: Παίκτρια Survivor… προκαλεί σε τζακούζι στη Μύκονο (pics)