Δανάη Μπάρκα: Στον τρύγο με τους συνεργάτες της (pics)

Σε φθινοπωρινό mood η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της. Μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν και τον Άρη Καβατζίκη θέλησαν να βρεθούν στη διαδικασία του τρύγου.

Φωτογραφίες από τη μέρα που πήγαν για τρύγο, ανάρτησε μέσω Instagram η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία ποζάρει στον φακό με τη Δανάη Μπάρκα, χαμογελαστή και κρατώντας σταφύλια στο χέρι. Σε άλλο στιγμιότυπο, καταγράφηκαν από τη στιγμή που έχουν βγάλει τα παπούτσια τους για το παραδοσιακό πάτημα των σταφυλιών.

Διαβάστε επίσης: Ο ίδιος αλλά… διαφορετικός Ντιέγκο Μαρτίνεθ πριν το πρώτο ελληνικό ντέρμπι της καριέρας του

Η τηλεοπτική παρέα με τα σταφύλια στο χέρι

Τρύγος σαν ψυχοθεραπεία

Στην ανάρτησή της, η Δέσποινα Καμπούρη έγραψε: «Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι ο τρύγος είναι μια άκρως ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Με αφορμή τα γυρίσματα της εκπομπής αποκτώ εμπειρίες και μαθαίνω πράγματα που ίσως να μη γνώριζα ποτέ. Καλή Κυριακή σε όλους!».

Η αδιαθεσία της παρουσιάστριας

Με νέα ανάρτηση το πρωί του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου η παρουσιάστρια του Mega περνά το Σαββατοκύριακο εντός σπιτιού μιας και το πρόβλημα με το αυτί της δεν έχει υποχωρήσει.

«Εδώ, με ζέστη στο σημείο, με θερμοφόρες, με αντιβιώσεις, με σταγόνες, με κορδέλες, με όλα αυτά τα ωραία που χρειάζεται η περιπέτεια του αυτιού», έγραψε στη νέα της φωτογραφία η Δανάη Μπάρκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ανεκδοτάρα της ημέρας: Ο παντρεμένος και η άτυχη… σύζυγος

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχω αλλεργία στους φτωχούς» (pic)