Έγραψε μόνο ψέματα: Το «απαγορευμένο» έγγραφο που έγραψε η Νταϊάνα στα 17 της, σήμερα αξίζει 8.000 ευρώ

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 17 ετών όταν έκανε την πρώτη της αίτηση για εργασία και όπως ήταν λογικό κάποια στιγμή θα έβγαινε σε πλειστηριασμό.

Για όσους δε το γνωρίζουν η πρώην πριγκίπισσα της Ουαλίας τον Μάιο του 1979 υπέβαλε αίτηση για την πρώτη της δουλειά στο πρακτορείο νταντάδων Solve Your Problem, όπου και εργάστηκε ως νταντά.

Διαβάστε επίσης: Το σέρβικο «κλειδί» της πρόκρισης στο Final Four (vids)

Άξιο σχολιασμού είναι ένα μικρό ψεματάκι που είχε πει η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει διαφορετική ημερομηνία γέννησης, δηλαδή αντί για 1961 είχε αναγράψει 1960, υποθέτουμε για να καταφέρει να βρει πιο σύντομα δουλειά, μιας κι έτσι θα φαινόταν ενήλικη.

Δείτε εδώ το έγγραφο με τον γραφικό της χαρακτήρα:

Η πρώτη αίτηση εργασίας της 17χρονης τότε Νταϊάνα βγαίνει σε πλειστηριασμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου στο Bristol και θα πωληθεί για το ποσό των 8 χιλιάδων λιρών!

Πέθανε χωρίς να το μάθει ποτέ: Όλα στο φως για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο σκοτεινός εφιάλτης & το κρυμμένο μυστικό «Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ένα συγκινιτικό throwback πραγματοποίησε ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, μοιράζοντας μια τρυφερή ανάμνηση από την παιδική τους ηλικία. Σε αυτήν, απεικονίζεται παρέα με την αδερφή του κατά την πρώτη τους ημέρα στο σχολείο.

Η σπάνια φωτογραφία χρονολογείται τον Σεπτέμβριο του 1968 και δημοσιεύτηκε ενόψει της κυκλοφορίας της νέας του βιογραφίας, όπου αναφέρει τους εφιάλτες της εφηβείας του. Στην εικόνα, τα δύο αδέλφια φορούν τις στολές του ιδιωτικού σχολείου τους, με κόκκινα σακάκια, κοντές φούστες για το κορίτσι και βερμούδα για το αγόρι, συνοδευόμενα από γκρι ψηλές κάλτσες.

Ο Σπένσερ επισημαίνει ότι θυμάται εκείνη την ημέρα που τους φωτογράφησαν λίγο πριν τους οδηγήσει ο πατέρας τους στο σχολείο Silfield, το οποίο χαρακτηρίζει ως «ένα πραγματικά όμορφο δημοτικό σχολείο».

«Η πρώτη μου μέρα στο σχολείο, τον Σεπτέμβριο του 1968: ο πατέρας μου τράβηξε αυτή τη φωτογραφία με εμένα και την αδερφή μου, Νταϊάνα, λίγο πριν μας πάει με το αυτοκίνητο στο Σίλφιλντ, ένα πραγματικά υπέροχο δημοτικό σχολείο στο Νόρφολκ. Διευθύντρια ήταν η δεσποινίς Jean Lowe, μια ζεστή και στοχαστική κυρία που αγαπούσε τα αγόρια και τα κορίτσια της. Ήμουν εκεί μέχρι το 1972, όταν πήγα στο μέρος που αποκαλώ στα απομνημονεύματά μου “Ένα Πολύ Ιδιωτικό Σχολείο”»

πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ανακάλυψη της εγκυμοσύνης: Η ευτυχισμένη στιγμή της Μαντώς Γαστεράτου

Αντίο στον Αρχηγό του Τιτανικού Μπέρναρντ Χιλ