Τζένιφερ Λόπεζ: Όταν η λατίνα τα έβαλε με την Κιμ Καρντάσιαν και όλο της το σόι για… την πίσω κίνηση

Ήταν 8 χρόνια πίσω όταν το 2016 η Τζένιφερ Λόπεζ έδινε συνέντευξη για το σόου Watch What Happens και είπε πως ο δικός της πισινός ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη δόξα των αδελφών Καρντάσιαν.

Όταν ο παρουσιαστής του σόου, Άντι Κοέν, τη ρώτησε την γνώμη της για την Κιμ και την Κλόε Καρντάσιαν που μοιάζουν να της… έχουν κλέψει τη δόξα, η Λατίνα σταρ δε μάσησε και ήταν ξεκάθαρη: «Νομίζω πως εγώ άνοιξα τον δρόμο για όλες»!

Διαβάστε επίσης: Οι ομιλίες Καρεμπέ, Κοβάσεβιτς και Καρβαλιάλ στο Ρέντη και ο κοινός στόχος

Η απάντησή της αμέσως προκάλεσε το γέλιο του κοινού, ιδίως όταν είπε χαμογελώντας πως δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν κόντρες, καθώς υπάρχει χώρος για όλους τους πισινούς!

Ο παρουσιαστής από τη μεριά του, της επισήμανε πως στο παρελθόν δεν δινόταν τόση έμφαση στο συγκεκριμένο μέρος του σώματος: «Οι πισινοί καλύπτονταν πολύ μέχρι που ήρθες εσύ», τονίζοντας πως η Τζένιφερ ήταν η πρώτη που απενοχοποίηση τις γυναικείες καμπύλες σε ένα star system που ήθελε τις γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας.

Η Λόπεζ απάντησε με ειλικρίνεια πως δεν ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί και ο κόσμος λάτρεψε ξαφνικά τα μεγάλα οπίσθια συνέβη, ούτε θυμάται πως ξεκίνησαν όλα αυτά.

Αυτό που έχει σημασία πάντως είναι πως η εντυπωσιακή Τζένιφερ λατρεύει το σώμα της και δε μοιάζει πρόθυμη να μπει σε καλούπια. Γι’ αυτό την αγαπάμε άλλωστε.

πηγή: koolnews.gr

Γενέθλια Μάκη Παντζόπουλου: Η ηλικία, ο έρωτας με τη Μενεγάκη, η Μαρίνα και o παράδεισος στα Άχλα

Πιο σέξι δεν την έχεις φανταστεί! Η Σάρλοτ ΜακΚίνι πίανει μικρόφωνο και… είναι φωνάρα