Οι αποκαλύψεις της Τζένιφερ Λόπεζ για τον χωρισμό από τον Μπεν Άφλεκ

Χρόνια μετά την αναβολή του γάμου τους το 2003 και η Τζένιφερ Λόπεζ προχώρησε σε αποκαλύψεις για όσα ακολούθησαν εκείνη την εποχή ανάμεσα στην ίδια και τον Μπεν Άφλεκ.

Η λαμπερή τραγουδίστρια μίλησε με τον Zane Lowe κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Apple Music και αποκάλυψε ότι μπορεί το ζευγάρι να ανέβαλε τον γάμο του τότε, αλλά είχαν συνεχίσει να είναι μαζί για λίγο καιρό ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Μαθεύτηκε 50 χρόνια μετά: Γι’αuτό χώρισαν Ζωή Λάσκαρη και Τόλης Βοσκόπουλος – «Έσκισε όλα τα φουστάνια»

Οι αμφιβολίες για Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Η αναβολή τότε του γάμου τους είχε πυροδοτήσει αμφιβολίες τόσο στην ίδια την Τζένιφερ Λόπεζ όσο και στον Μπεν Άφλεκ αναφορικά με το ποια ήταν η σχέση τους και πού πήγαινε.

Και παρά το γεγονός ότι η Τζένιφερ Λόπεζ ήξερε ότι ήθελε να είναι μαζί του για πάντα, ένιωθε πως ο γάμος τους δεν επρόκειτο να τα καταφέρει.

Η περίοδος της ανωριμότητας
Η Τζένιφερ Λόπεζ εξήγησε ότι δεν ήταν αρκετά ώριμοι για να δουλέψουν τη σχέση τους παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές τους.

Είχαν και οι δυο τους την εντύπωση πως οι άνθρωποι χωρίζουν όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και έτσι πήραν χωριστούς δρόμους.

Και οι δύο χρειάζονταν να βρουν την αγάπη και να κάνουν οικογένεια με άλλους ανθρώπους πριν τελικά να μπορέσουν να εργαστούν για να είναι ξανά ζευγάρι.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μετά είχε παντρευτεί τον Μαρκ Άντονι και απέκτησε δύο παιδιά, ενώ ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκε την Τζένιφερ Γκάρνερ και απέκτησαν τρία παιδιά.

Η λαμπερή τραγουδίστρια ανέφερε ότι και οι δύο ένιωσαν πιο σίγουροι για τον εαυτό τους ως άτομα όταν ξαναβρέθηκαν μαζί και αυτή τη φορά η σχέση τους φαίνεται πιο σταθερή, με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να παντρεύονται το 2022.

Σ.ο.κάρουν οι φωτογραφίες με τα μάτια του Χρήστου Μάστορα: «Αιτία ο covid ο άτιμος… ψάξτε το» (φωτο)

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο βίντεο αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του