«Τσακίζει» καρδιές η Έλενα Μπουζαλά για τον καρκίνο: «Δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου και δεν αισθανόμουνα καλά»

Latest

«Τσάκισε» καρδιές σε συνέντευξη που παραχώρησε η Έλενα Μπουζαλά για τη μάχη της με τον καρκίνο. «Δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου και δεν αισθανόμουνα καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η γνωστή αθλητικογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού πριν 6 χρόνια.

«Μπήκα στη διαδικασία εννοείται και εγώ να στεναχωρηθώ, να κλάψω, να πω γιατί να συμβεί σε μένα. 10 μέρες μετά το χειρουργείο όμως, πήγα στη δουλειά, ενώ είχα ακόμα τα ράμματα και επιδέσμους», ανέφερε αρχικά η Έλενα Μπουζαλά.

«Αρχίζεις και ψάχνεις τη διαδικασία που ακολουθεί. Δηλαδή εγώ από την παρακέντηση, που φάνηκε τελικά ότι είναι κακοήθεια, ρώτησα την γιατρό που έκανα την παρακέντηση, αν έχει κάποιον χειρουργό – μαστολόγο και έτσι ξεκίνησε μία αλυσίδα», πρόσθεσε η αθλητικογράφος.

«Εγώ αποφάσισα ότι θα κάνω ότι μου πουν οι γιατροί μου. Όσον αφορά την αποκατάσταση, ήθελα να κάνω λίγο γυμναστική, γιατί δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου και δεν αισθανόμουνα καλά. Έκανα ψυχοθεραπεία έτσι κι αλλιώς, οπότε πήγα στον ψυχολόγο μου και είδαμε και το θέμα αυτό. Η διατροφή είναι κάτι που έπρεπε κοιτάξω γιατί έπρεπε να κόψω κάποια φαγητά στην αποκατάσταση», περιγράφει αμέσως μετά η Έλενα Μπουζαλά στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Όπως εξομολογήθηκε η Έλενα Μπουζαλά, η γυμναστική τη βοήθησε πολύ ακόμα και στο να αποφορτίσει το μυαλό της, ενώ ο ψυχολόγος τη βοήθησε καθώς της εξήγησε πως οι ουλές τη θα πρέπει να την κάνουν να δει πως η ζωή της πια θα πάει προς το καλύτερο. Κλείνοντας, τόνισε πως στην αρχή της διάγνωσής της τής ήταν δύσκολο ψυχολογικά να το διαχειριστεί αλλά σε αυτό τη βοήθησε πολύ ο σύζυγός της.

Latest

Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτοί ήταν οι άντρες της ζωή της! Το 1ο χτυποκάρδι με τον Πλέσσα, ο αρραβώνας με τον Μπάρκουλη, ο γάμος που δεν κράτησε, ο προστάτης Νίκος Κούρκουλος και ο άγνωστος έρωτας που δεν μάθαμε ποτέ

Ο Βασίλης Καρράς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story: «Είμαι εδώ» (ΒΙΝΤΕΟ)