Τραϊάνα Ανανία: Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως έκανε το πιο τρελό τατουάζ σε… απόκρυφο σημείο (video)

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής After Dark το βράδυ της Κυριακής στο OPEN την Τραϊάνα Ανανία γνωστή ηθοποιό και τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης: Ζάιρα Νάρα: Με ψηλές γόβες και λευκά εσώρουχα βάζει το χέρι στο στόμα και προκαλεί

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η  Τραϊάνα οδηγήθηκε στο περίφημο εξομολογητήριο όπου και μίλησε για ένα άβολο περιστατικό που έζησε στη σκηνή καθώς και γιατί δε θα ήθελε να ξαναπάει σε περιοδεία.

Συγκεκριμένα η Τραϊάνα Ανανία είπε: «Στο παρελθόν εργαζόμουν σαν χορεύτρια σε νυχτερινά μαγαζιά και, όταν έβγαινα για να χορέψω, φορούσα πάντα κάτι σαν μπουρνουζάκι ή κάπα ή κάτι τέτοιο. Οπότε περνούσα μέσα από τον κόσμο με αυτό και, όταν ανέβαινα στη σκηνή, το άφηνα δίπλα, χόρευα και όταν κατέβαινα το ξανάβαζα. Μια φορά, λοιπόν, κατέβηκα από τη σκηνή και μου το είχαν κλέψει». Και συνέχισε λέγοντας: «Μετά πήγα με το βρακί πίσω και πέρασα μέσα από τον κόσμο… με το βρακί και το σουτιέν! Ήταν πολύ άβολο και πολύ κακό! Αυτός που το έκανε να καεί στην κόλαση».

«Έχω μετανιώσει για συνεργασία που έχω κάνει και δεν θα ξαναπήγαινα περιοδεία. Μία περιοδεία έχω πάει και μπορείτε να την βρείτε στο google ποια είναι. Ήταν πολύ κακό και πατριαρχικό και ανδροκρατούμενο το όλο κλίμα και κακή ποιότητα» τόνισε ακόμα η πολύ όμορφη ηθοποιός.

Όσον αφορά σε ερώτηση για το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ, απάντησε: «Στην Ιερά Οδό στο αυτοκίνητό μου, μπροστά από τα μπουζούκια. Σάββατο κιόλας περνούσε κόσμος και ήταν γνωστός αυτός», ενώ σε άλλη ερώτηση αποκάλυψε πως έχει κάνει τατουάζ σκορπιό σε απόκρυφο σημείο!

Δείτε τη συνέντευξή της στον Θέμη Γεωργαντά για το… ακατάλληλο τατουάζ μετά το 5.50 και για την Ιερά Οδό μετά το 9ο λεπτό:

Κρατηθείτε: Η Μπερίλ ΜακΚίσικ ολόγυμνη! (pics)

Latest

Σοκ για τον Νότη Σφακιανάκη: «Μπορεί να μην τραγουδήσει ξανά, το έλεγε ότι…»