Το τελευταίο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου όλο νόημα

Η σκληρότερη προφητεία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου πλέον επιβεβαιώνεται: «Θα μας κάνουν σκόπιμα φτωχούς για να…»
Είπε τη πιο μεγάλη αλήθεια πολλά χρόνια πριν…

Η σκληρότερη προφητεία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου πλέον επιβεβαιώνεται: «Θα μας κάνουν σκόπιμα φτωχούς για να…»

Ο Μακαριστός Χριστόδουλος αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες παρουσίες στην ελλαδική Εκκλησία τα τελευταία πολλά χρόνια, με τα λόγια του πολλές φορές να αποτελούν αντικείμενο έντονης κουβέντας και, πλέον, να αποκτούν προφητικό λόγο.

Σήμερα, στη διεθνή βιβλιογραφία, έχει γίνει αποδεκτό ότι η παγκοσμιοποίηση αποτελεί ιδεολογία και ότι μία μόνο από τις εκφάνσεις της είναι η κατάργηση των συνόρων στο εμπόριο. Κατά τις Annabelle Mooney και Βetsy Evans, οι πανεπιστημιακοί μελετούν σήμερα την παγκοσμιοποίηση μέσα από διάφορα πεδία της επιστήμης και της τέχνης, όπως είναι οι ανθρωπιστικές επιστήμες, η κοινωνιολογία, η οικονομική επιστήμη, οι διεθνείς σχέσεις, η πολιτική επιστήμη, και η γλωσσολογία, και ερευνούν τις επιπτώσεις της στη ζωή κρατών, εθνών, εθνικών ή θρησκευτικών ομάδων, αλλά και μεμονωμένως στον κάθε άνθρωπο.

Ο Larry Ray καθηγητής της Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στην Αγγλία, σημειώνει ότι η παγκοσμιοποίηση, οι νέες τεχνολογίες στην πληροφορία, η ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας και η κυριαρχία των καταναλωτικών αξιών αποτελούν εξελίξεις, οι οποίες επιφέρουν σήμερα μείζονες αλλαγές στον τρόπο ζωής των λαών της γης και στην προσωπική και κοινωνική καθημερινή ζωή των ανθρώπων.

Προφητεία-αίνιγμα του παππού Χατζηφλουρέντζου: «Όταν θα έρθετε πίσω, τότε θα είναι τα κλάματά σας…»
«Όταν θα έρθετε πίσω, τότε θα είναι τα κλάματά σας…». Διαβάστε την συγκλονιστική αινιγματική προφητεία του παππού Χατζηφλουρέντζου, έτσι όπως καταγράφεται στο Κυπριακό Γεροντικό. Επίσης, σοκ και δέος γεννά η επιβεβαίωση της προφητείας του Aγίου Παϊσίου με την ανατριχιαστική φράση που είχε πει: «Θα κλείσουν εκκλησίες και θα μας φυλακίζουν στα σπίτια μας και ούτε Πάσχα θα μας αφήσουν να γιορτάζουμε…», όντας πιο επίκαιρη από ποτέ.

«Θα αφήσετε τα σπίτια σας όπως είναι και θά φύγετε. Θά πέφτετε ό ένας πάνω στον άλλο (θά είσαστε όλοι μαζί στριμωγμένοι) χωρίς να πειράζει όμως ό ένας τον άλλον. Μετά, ό κόσμος θά αμαρτήσει. Θά αργήσετε λίγο να έρθετε πίσω.

Όταν θά έρθετε πίσω, τότε θά είναι τα κλάματά σας. Τότε θά δώσει νόηση στον κόσμο ό Θεός, να καταλάβει τον δρόμο τον ορθό ποιος είναι.

Θα έρθει μια ώρα που θα τρέχετε σαν τις καμήλες, θα φοβάστε να κοιτάξετε πίσω σας. Εκεί που θα πάτε, θα νομίζετε πώς πήγατε στο πανηγύρι. Ούτε θα πεινάσετε, ούτε θα διψάσετε. Πολλά κράτη θα ενδιαφερθούν, αλλά οι Τούρκοι θα είναι ανένδοτοι. Και θα έρθει ή ώρα πού θα ξαναρθείτε στα σπίτια σας. Την ώρα αυτή που θα έρθετε, θα πέσετε κατά γης, θα ταπεινωθείτε.»

Ανέκδοτο: Αγάπη μου γύρισα … τι θα φάμε; Τρελό γέλιο

Paige VanZant: Πρώην αθλήτρια του UFC ανακοίνωσε πως άνοιξε OnlyFans και… έριξε το Instagram