Μαρία Καρλάκη: Το στρινγκ της… θα στοιχειώσει τα όνειρα σου

Η Μαρία Καρλάκη, η ταλαντούχα τραγουδίστρια που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με την αισθαντική φωνή της, όσο και με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Είναι συχνές οι εκρηκτικές εμφανίσεις της, που κάνουν πολλούς να «χαζεύουν» με αυτό που βλέπουν, αφού η καλλονή τραγουδίστρια, διαθέτει ένα εκπληκτικό «ύψος» προσόντων.

Με ένα κορμί “κόλαση”, καλογυμνασμένο και με τατουάζ χαραγμένα πάνω του, δίνει την αίσθηση ενός «επικινδύνου» θηλυκού.

Αυτό το μοναδικό κορμί, προκαλεί πολλές “αναταράξεις” όταν εμφανίζεται είτε επί πίστας, είτε εκτός…

Ανεπανάληπτες είναι οι “καυτές” εμφανίσεις της, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου με μικροσκοπικά στρινγκ, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στις παραλίες παραλίες ανεβάζοντας τις ήδη υψηλές θερμοκρασίες.

Όπως είναι φυσικό, αυτές οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις της προκαλούν τον χαμό στο instagram και το “διαλύουν” σε χρόνο ρεκόρ…

Δείτε γιατί…

Αυτά τα εντυπωσιακά στρινγκ φαίνεται ότι έχει βάλει στο μάτι και κάποιος κρυφός θαυμαστής της, ο οποίος αποφάσισε να της κλέψει από την απλώστρα, όχι ένα, όχι δύο, αλλά έξι!

Η τραγουδίστρια που μένει σε ένα υπερυψωμένο ισόγειο στην περιοχή του Αλίμου, άπλωσε όπως συνηθίζει τα ρούχα και τα εσώρουχά της στο μπαλκόνι της για να στεγνώσουν. Όταν όμως πήγε να τα μαζέψει συνειδητοποίησε πως από αυτά έλειπαν αρκετά. Έξι στρινγκ.

Πολύ αποκαλυπτικά, αλλά και πανάκριβα… Ωστόσο αυτό που την τρόμαξε, ήταν μήπως πρόκειται για κάποιον διεστραμμένο και την έχει βάλει στο μάτι. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιδιαίτερος κλέφτης το κάνει αυτό. Απλά τώρα πήρε πολλά μαζεμένα και δεν ήταν δυνατόν να μην το προσέξει.

Δέσποινα Βανδή: Το αξέχαστο σκύψιμο που γκρέμισε το instagram! Όλα στο “πιάτο” !

Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι το μυστικό της Αντιγόνης