Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι το μυστικό της Αντιγόνης

Ο Μάνος είναι πεπεισμένος πως η Αντιγόνη κρύβει ένα πολύ ένοχο παρελθόν κι είναι έτοιμος να το ανακαλύψει πάση θυσία. Θεωρεί πως δε γίνεται να έχει τόσο αθώες προθέσεις, πως δεν είναι λογικό η γυναίκα αυτή να δέθηκε τόσο γρήγορα με τον πατέρα του, να έγιναν αμέσως οικογένεια.

 

Παρόλο που οι δυο τους έρχονται κοντά, η συνέχεια προβλέπεται εκρηκτική. Ο Μάνος αγκαλιάζει με αγάπη την μικρή του αδελφή, χωρίς να της αποκαλύπτει την φρικτή αλήθεια. Ο ίδιος έχει αναθέσει σε ντετέκτιβ να ερευνήσει το παρελθόν, αλλά και το παρόν της Αντιγόνης, θέλοντας να ανακαλύψει τί είναι αυτό που κρύβεται πίσω από αυτή τον αγγελικό χαρακτήρα.

Κι όμως, οι αποκαλύψεις αυτές θα διχάσουν αρκετά τους πρωταγωνιστές. Ο Μάνος θα μάθει αρκετά πράγματα, με την κατάσταση να περιπλέκεται. Η αντίδραση της Αντιγόνης, μόλις συνειδητοποιήσει πως κάποιος την παρακολουθεί, θα είναι έντονη.

Τί κρύβει η Αντιγόνη και γιατί το παρελθόν της αποτελεί ένα άλυτο μυστήριο; Ποιες είναι οι αληθινές της προθέσεις; Θα συμμαχήσει με τον Μάνο για να καταστρέψουν τον Ισίδωρο, ή θα μείνει μακριά από την περιουσία των Βρεττάκων;

Ο Μάνος ξεκινάει τις έρευνες, όσο σε εκείνη δείχνει το καλό του πρόσωπο. Η Αντιγόνη θεωρεί πως οι σχέσεις με τον αδελφό της έφτιαξαν και είναι ευτυχισμένη. Φυσικά, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ.

Μαρία Καρλάκη: Το στρινγκ της… θα στοιχειώσει τα όνειρα σου

Κατερίνα Λιόλιου: Το αξέχαστο σκύψιμό της δε θα σε αφήσει να κλείσεις μάτι (φωτογραφία)