Κηδεία πρίγκιπα Φίλλιπου: Το μήνυμα του πρίγκιπα William και της Kate Middleton για τον Φίλιππο μετά την κηδεία του

Χamos

Ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Twitter, μοιράστηκαν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, λίγο μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου στο Windsor Castle.

Συγκεκριμένα ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έγραψαν: «Ο δούκας του Εδιμβούργου ήταν ένας αφοσιωμένος consort στη βασίλισσα Ελισάβετ για σχεδόν 7 χρόνια, από την στέψη της το 1952 μέχρι τον θάνατό του».

Μαζί με το tweet μοιράστηκαν και δύο φωτογραφίες του Φίλιππου, μια φωτογραφία τους δίπλα στο φέρετρο του Φίλιππου κι ακόμα μία όπου ο William, ο Harry και άλλα κοντινά μέλη της βασιλικής οικογένειας ακολουθούν το φέρετρο στο St.George Chapel.

The Duke of Edinburgh was a devoted consort to Her Majesty The Queen for nearly 70 years, from Her Majesty’s Accession in 1952 until his death. pic.twitter.com/MVa8BpBysJ
— The Duke and Duchess of Cambridge (@KensingtonRoyal) April 17, 2021

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας ανέβασε μετά την κηδεία μια φωτογραφία του Φίλιππου να χαιρετά σηκώνοντας το καπέλο του.

In loving memory of His Royal Highness The Prince Philip, Duke of Edinburgh.1921-2021 pic.twitter.com/NJift8VoGV
— The Royal Family (@RoyalFamily) April 17, 2021

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αμέσως μετά τον θάνατο του Φίλιππου, είχαν αλλάξει τις φωτογραφίες τους στα social media αντικαθιστώντας τις χαμογελαστές φωτογραφίες προφίλ με τις φωτογραφίες των οικοσήμων της κάθε οικογένειας, ενώ οι περισσότεροι έκαναν ξεχωριστά posts για τον αγαπημένο τους Φίλιππο.

Η ΕΕ παρουσιάζει το σχέδιό της για Ινδία-Ειρηνικό και υπογραμμίζει ότι δεν στρέφεται εναντίον της Κίνας

News: Η ΕΕ παρουσιάζει το σχέδιό της για Ινδία-Ειρηνικό και υπογραμμίζει ότι δεν στρέφεται εναντίον της Κίνας

Χamos

Κορωνοϊός: 847 σε κρίσιμη κατάσταση, 78 νέοι θάνατοι και 1.607 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα