Το πιο εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ της τελευταίας δεκαετίας στο Netflix

Ήταν το 1994 που ο 13χρονος Nicholas Barclay εξαφανίστηκε ενώ έπαιζε μπάσκετ με φίλους του στο Τέξας. Η οικογένειά του έλαβε ένα τηλεφώνημα ότι είχε βρεθεί τρία χρόνια αργότερα. Τίποτα, όμως, δεν ήταν όπως φαινόταν και η ιστορία του αναβιώνει στο Netflix.

Η παράξενη υπόθεση εξαφάνισης του Nicholas Barclay είναι το θέμα του The Imposter. Ένα βραβευμένο με BAFTA ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πριν από δέκα χρόνια.

Εντάχθηκε πλέον στη λίστα με ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων του Netflix. Οι θαυμαστές του το έχουν χαρακτηρίσει ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά ντοκιμαντέρ της τελευταίας δεκαετίας.

Στο The Imposter περιγράφεται λεπτομερώς η υπόθεση του Nicholas Barclay, που εξαφανίστηκε ξαφνικά από το Σαν Αντόνιο του Τέξας. Οι αρχές υπέθεσαν ότι είχε δολοφονηθεί. Το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ και έτσι ματαιώθηκε η έρευνα για τον 13χρονο.

Η απίστευτη ιστορία έγινε ντοκιμαντέρ
Το 1997 η οικογένειά του έλαβε ένα τηλεφώνημα που δεν περίμενε ποτέ. Τους ενημέρωναν πως ο γιος τους είχε βρεθεί μόνος του και φοβισμένος στην Ισπανία και θα μπορούσε πλέον να επιστρέψει σπίτι.

Τάρσα Γουίτμορ – Tarsha Whitmore: Οι καμπύλες της προκαλούν ΖΑΛΗ – φωτογραφίες

Μάιλι Σάιρους: Τραγουδίστρια ανέβασε “κατά λάθος” στο Instagram άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες ενώ έκανε…