Το ανακοινώνουν Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Ζήτησαν στον Χάρι να φέρει εκτάκτως τα παιδιά στη Βρετανία!

Latest

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον προσπαθούν με κάθε τρόπο να τερματίσουν τη διαμάχη τους με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με έναν ειδικό επί των βασιλικών θεμάτων.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ έχουν τεταμένες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια και δεν έχουν σχεδόν καμία επαφή με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγο του. Βέβαια μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον σε βίντεο ότι διαγνώστηκε με καρκίνο το ζευγάρι επικοινώνησε με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Διαβάστε επίσης: Η τσαντίλα των «ερυθρολεύκων», τα χαμόγελα για τον Όρτα και ο Αλεξανδρόπουλος

Ο βασιλικός συγγραφέας Τομ Κουίν ισχυρίστηκε ότι τόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όσο και η Κέιτ Μίντλετον έχουν προσπαθήσει να τα βρουν με το ζευγάρι. Ο Τομ Κουίν είπε στην εφημερίδα Daily Mirror ότι ο διάδοχος του θρόνου και η σύζυγος του έχουν επικοινωνήσει με την Μέγκαν και τον Χάρι και τους προέτρεψαν να φέρουν τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, στην Βρετανία για να τους επισκεφθούν.

Ωστόσο, εκτιμά ότι η Μέγκαν Μαρκλ πάτησε πόδι και αρνήθηκε την πρόσκληση. «Δεν υπάρχει περίπτωση η Μέγκαν να φέρει τα παιδιά στην Βρετανία. Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν προτείνει να φέρουν τα παιδιά η Μέγκαν και ο Χάρι και τα δύο ζευγάρια και οι οικογένειές τους να προσπαθήσουν να τα βρουν, αλλά η πρόταση αυτή δεν οδηγεί πουθενά μέχρι στιγμής», σημείωσε ο βασιλικός συγγραφέας.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι διέρρηξαν τους δεσμούς τους με ολόκληρη την βρετανική βασιλική οικογένεια όταν έκαναν διόλου κολακευτικές αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ του Netflix και στη συνέντευξη-«βόμβα» που έδωσαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Ο πρίγκιπας Χάρι εξαπέλυσε μια σειρά από κατηγορίες εναντίον του αδελφού του και της Κέιτ Μίντλετον στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του με τίτλο «Spare».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι προγραμμάτιζαν να φέρουν τα δύο παιδιά τους στην Βρετανία τον Σεπτέμβριο του 2022. Άλλαξαν, όμως, γνώμη επειδή υπήρξαν ανησυχίες για την ασφάλεια τους.

Σε δικαστικά έγγραφα της υπόθεσης για την ασφάλεια του πρίγκιπα Χάρι αποκαλύφθηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά ζήτησαν να αναλάβει η βρετανική αστυνομία την ασφάλεια τους αλλά έλαβαν αρνητική απάντηση. Τότε η ομάδα του ζευγαριού θεώρησε τα μέτρα ασφαλείας ανεπαρκή.

Οι δύο «κομάντο» και ο Όρτα

πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Survivor: Αποχώρησε ο ανεπιθύμητος παίκτης

Latest

Βαρύ πένθος για τη Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν μπορούσα να το κάνω ανάρτηση…»