Survivor: Αποχώρησε ο ανεπιθύμητος παίκτης

Αντέδρασε με την υποψηφιότητά του

Δυναμικά συνεχίστηκε η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε στο Survivor. Οι Κόκκινοι χθες έδειξαν μεγαλύτερη αφοσίωση και πάθος στη μάχη, με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να ψηφίσουν ξανά παίκτη από την ομάδα τους. Η πρώτη υποψήφια ήταν η Ιωάννα Τζαβέλα, η οποία αντέδρασε δηλώνοντας: “Βρισκόμαστε σε ένα στρατηγικό Survivor και αυτή η κίνηση ενδέχεται να είναι στρατηγική. Δεν θα πω περισσότερα για το θέμα αυτό.”

Ταυτόχρονα, οι διαφωνίες ανάμεσα στους Κόκκινους συνεχίζονταν σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Γιώργου Γκιουλέκα, με τον ίδιο να αρνείται τα κατηγορούμενα που του αναλογούν.

Όσον αφορά τον δεύτερο αγώνα για την ασυλία, η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε στο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό της. Ωστόσο, αυτό ήταν αρκετό για να νικήσει η ομάδα της; Η ανατροπή έγινε όταν οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να είναι τελικά ο υποψήφιος που επιλέχθηκε από τους Μπλε. Κάποιοι παίκτες από την αντίπαλη ομάδα δήλωσαν ότι δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη, ότι είναι άδικο για τον Σταμάτη και ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος στην ομάδα του.

“Δεν έκανα κανέναν κακό, δεν διέπραξα παράπτωμα. Η άποψή μου μάλλον δεν άρεσε. Ζήτησα συγγνώμη αν προκάλεσα ενόχληση, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου… Ο λόγος που μερικές φορές δεν είμαι καλά ψυχολογικά, οφείλεται σε κάποια πράγματα που συμβαίνουν και αντιμετωπίζω τα εμπόδια αλλά προχωρώ” δήλωσε ο Σταμάτης στο Survivor για την απροσδόκητη υποψηφιότητά του.

Written by admin

Η Μαρία Αλιφέρη και η αντιμετώπιση του θανάτου: Η δύναμη της αποδοχής

Latest

Το ανακοινώνουν Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Ζήτησαν στον Χάρι να φέρει εκτάκτως τα παιδιά στη Βρετανία!