Τι χαμπάρια; Η Ελένη Χαμπέρη του Survivor φλεξάρει κορμάκια στα social και η φωτογραφία εξάπτει τη φαντασία

Η Ελένη Χαμπέρη, που γνώρισε τον κόσμο μέσα από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης “Survivor”, δεν είναι πλέον απλά μια παίκτρια του reality. Εξαιτίας της δημοφιλίας που απέκτησε μετά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, η Ελένη κατάφερε να μεταμορφωθεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες influencers της Ελληνικής showbiz.

Το προφίλ της στα social media μετράει πλέον χιλιάδες followers, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία κάθε της νέα δημοσίευση. Πρόσφατα, η Χαμπέρη έκανε το internet να “παραληρεί” δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες της φορώντας κορμάκια.

Διαβάστε επίσης: LIVE: Λιθουανία – Σερβία

Οι φωτογραφίες αυτές δεν εντυπωσίασαν μόνο λόγω του στυλ αλλά και λόγω της εξαιρετικής φυσικής της κατάστασης.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Ελένη είναι επαγγελματίας γυμνάστρια. Διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες, καλογυμνασμένο σώμα και μια φυσική λάμψη που τραβά τα βλέμματα. Η δουλειά της στο γυμναστήριο, η προσήλωση στον αθλητισμό και η αγάπη της για τη γυμναστική φαίνονται σαφέστατα σε κάθε της εμφάνιση.

Συνδυάζοντας τη φυσική της ομορφιά, την αθλητική της παρουσία και το μοναδικό της στυλ, η Ελένη Χαμπέρη έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού. Είναι σίγουρο ότι θα μας εκπλήξει και στο μέλλον με τις επιλογές και τα projects της.

Πηγή: Koolnews.gr

H «καυτή» Μπερίλ ΜακΚίσικ βάζει «φωτιά» ξανά στα social media (pics)

Latest

«Δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά» – Με βουρκωμένα μάτια και σπαρακτική φωνή η κόρη του Αντώνη Βαρδή «τσάκισε» καρδιές στη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» (Video)